• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404022718936
  • خبرنگار : 30105

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان:

محرومیت از مدرسه دیگر نباید سهم کودکان سیستان‌وبلوچستان باشد

محرومیت از مدرسه دیگر نباید سهم کودکان سیستان‌وبلوچستان باشد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات اجرایی احداث یک مدرسه ۶ کلاسه در روستای کهک در شهرستان زهک با مشارکت خیر نیک‌اندیش خبر داد.

میثم لک‌زایی امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت در حاشیه این مراسم در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: این مدرسه ۶ کلاسه با زیربنای ۸۱۲ مترمربع ساخته خواهد شد تا گامی بلند در مسیر ارتقاء عدالت آموزشی در مناطق کم‌برخوردار برداشته شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه فضاهای آموزشی استاندارد در مناطق مرزی استان گفت: امروز محرومیت از مدرسه دیگر نباید سهم کودکان سیستان‌وبلوچستان باشد و همراهی انسان‌های شریف و دغدغه‌مند نظیر حاج آقای مافی، چراغ امید را در دل دانش‌آموزان این سرزمین روشن نگه داشته است.

لک‌زایی تأکید کرد: مدرسه ۶ کلاسه کهک با رعایت آخرین استانداردهای فنی و آموزشی ساخته خواهد شد و فضای مناسب و ایمنی برای تحصیل دانش‌آموزان روستا فراهم می‌کند.

وی در ادامه افزود: خیرین مدرسه‌ساز نه‌تنها در ساخت فضاهای فیزیکی بلکه در ترسیم افق روشن آینده دانش‌آموزان نقش کلیدی دارند و بی‌تردید نام آن‌ها در حافظه تاریخی آموزش و پرورش این استان ماندگار خواهد ماند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ضمن قدردانی از همکاری مسئولان محلی، مجمع خیرین مدرسه‌ساز و خانواده بزرگ آموزش و پرورش زهک خاطرنشان کرد: توسعه فضاهای آموزشی در نقاط دورافتاده همچنان یکی از اولویت‌های جدی ماست و برای تحقق آن دست همه نیکوکاران را به گرمی می‌فشاریم.

لک زایی همچنین با اشاره به دیدار اخیر خود با رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز گفت: ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی آموزشی در استان طی سال ۱۴۰۴ تخصیص یافته است.

وی ضمن قدردانی از نگاه ویژه و مسئولانه سازمان برنامه و بودجه کشور بویژه دکتر درویشی به استان‌های محروم به‌ویژه سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: این تخصیص بی‌سابقه نویدبخش تحولی عظیم در فضای آموزشی استان خواهد بود و افق روشنی برای تحقق عدالت آموزشی تا سال ۱۴۰۴ ترسیم می‌کند.

وی افزود: این اعتبار در راستای طرح ملی نهضت توسعه عدالت آموزشی و پرورشی هزینه خواهد شد و اولویت اجرای آن با مناطق کم‌برخوردار، مرزی و دارای کمبود فضای استاندارد آموزشی است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: سرانه فضاهای آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی استان از ۳.۳ به ۳.۹ متر مربع افزایش یافته است.

لک زایی افزود: توسعه فضاهای آموزشی با مشارکت مردم یکی از اولویت‌های دولت است که با شعار "یک ایران برای آموزش و پرورش" در حال اجراست.

وی ادامه داد: در زمینه ساخت و ساز مدارس و جانمایی پروژه‌ها باید با آسیب‌شناسی دقیق و احصا نیازها، بر اساس آمار و اطلاعات موجود، از حداکثر ظرفیت برای ایجاد فضا و تعریف کلاس‌های درس متناسب با تراکم جمعیتی مناطق بهره برد.

لک‌زایی اظهار کرد: ارائه آمار دقیق از فضاهای آموزشی موجب افزایش بهره‌وری و استفاده صحیح از این فضاها خواهد شد و می‌توان با یک برنامه‌ریزی صحیح و اصولی، نیازهای مناطق را تأمین کرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه‌ای در حوزه صنعت و اقتصاد؛ نقش مهمی در توسعه فضاهای آموزشی دارد؛ در این راستا می‌توان از ظرفیت جشنواره خیرین مدرسه‌ساز و مشارکت خیرین بومی و منطقه‌ای نیز بهره برد.

وی ادامه داد: یکی از مقوله‌های مهم در فرآیند اجرایی شدن نهضت توسعه فضاهای آموزشی، تأمین زمین در مناطق و روستاهاست که باید در دستور کار تمامی شهرستان‌ها قرار گیرد.

لک‌زایی با اشاره به کسب رتبه نخست استان در جذب مشارکت خیرین و جشنواره‌های مدرسه‌سازی در میان استان‌های کشور، افزود: یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها در کنار ساخت و ساز مدارس و ایجاد فضاهای آموزشی، هنر مدرسه‌داری است و  استفاده صحیح از فضاهای ایجاد شده و نگهداری و حفظ آن‌ها پس از تکمیل و ساخت مورد تأکید و انتظار است.

وی بر نظارت صحیح و انعکاس چالش‌ها و خلأهای احتمالی در مجموعه شهرستان به اداره کل نوسازی مدارس تأکید کرد و گفت: تدوین سند توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی در قالب توسعه سواحل مکران یک ضرورت است که باید به آن پرداخته شود و در این زمینه مجموعه نوسازی مدارس استان در کنار شما خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha