• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404022718967
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان بیان کرد

ضبط ۲۲ هزار کیلوگرم گاز مایع قاچاق در ایرانشهر

ضبط ۲۲ هزار کیلوگرم گاز مایع قاچاق در ایرانشهر

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از ضبط ۲۲ هزار کیلوگرم گاز مایع قاچاق و محکومیت قاچاقچی در تعزیرات حکومتی خبر داد.

منصور انصاری در گفت وگو با ایسنا، گفت: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ایرانشهر، پرونده مباشرت  و حمل ۲۲ هزار کیلوگرم گاز مایع قاچاق به ارزش ۱۱ میلیارد و ۱۴۹ میلیون ریال را رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و بررسی بارنامه های دستی و غیرقانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط ۲۲ هزار کیلوگرم گاز مایع کشف شده، متخلف را به پرداخت ۲۲ میلیارد و ۲۹۹ میلیارد ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی تخلف محکوم کرد.

انصاری گفت: شعبه همچنین بابت خودرو حامل سوخت قاچاق ۱۱ میلیارد و ۱۴۹ میلیارد ریال معادل ارزش ریالی کالای کشف شده به جزای نقدی اضافه و در مجموع متخلف این پرونده به پرداخت ۳۳ میلیارد و ۴۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی افزود: پلیس آگاهی شهرستان ایرانشهر این تخلف را از یک دستگاه خودروی تریلی کشنده در محور ایرانشهر خاش کشف و گزاش تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha