• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404022719212
  • خبرنگار : 50649

عضو شورای شهر مطرح کرد

پروژه‌های گردشگری؛ محرک توسعه اقتصادی و اجتماعی در شیراز

پروژه‌های گردشگری؛ محرک توسعه اقتصادی و اجتماعی در شیراز

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیرازرئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز از تحقق قراردادهای میلیاردی و توسعه پروژه‌های گردشگری کلان همچون پارک آبی، آکواریوم، تله‌کابین و شهربازی خبر داد و آن‌ها را محرک توسعه اقتصادی و اجتماعی در این کلان‌شهر دانست.

علیرضا اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به برنامه‌های گسترده مدیریت شهری شیراز در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری اشاره و بیان کرد: پنج پروژه مهم گردشگری شامل پارک آبی، آکواریوم، شهربازی بزرگ مقیاس، تله‌کابین و باغ پرندگان به‌عنوان نماد سرمایه‌گذاری‌های کلان شیراز در حال اجرا هستند.

وی با بیان اینکه پارک آبی در مرحله تکمیل سازه و خرید تجهیزات قرار دارد و تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود آکواریوم نیز با مشارکت شرکت ترکیه‌ای به مرحله اجرای فاز اول رسیده و بهره‌برداری از آن نیز تا پایان سال‌جاری برنامه‌ریزی شده است. 

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: کنار این پروژه‌ها، ساخت چند شهربازی متوسط در نقاط مختلف شهر و یک شهربازی بزرگ مقیاس آغاز شده است.

وی افزود: تله‌کابین شیراز نیز در حال نهایی شدن نقشه‌های اجرایی است و استانداردهای زیست‌محیطی آن کاملاً رعایت می‌شود. باغ پرندگان نیز در مرحله طراحی و انتخاب سرمایه‌گذار قرار دارد و به‌زودی وارد مراحل اجرا خواهد شد. علاوه بر این، یک پروژه جدید با عنوان پارک برفی نیز به لیست برنامه‌های گردشگری شهر اضافه شده که مذاکرات اولیه برای آن انجام شده است.

حمایت از نوآوری؛ استقبال از ایده‌های خلاقانه

اسکندری به طرحی جدید برای حمایت از ایده‌های خلاقانه اشاره و بیان کرد: به‌منظور تشویق مردم به مشارکت در پروژه‌های خلاقانه، لایحه‌ای تدوین شده که براساس آن افراد ارائه‌دهنده ایده، حتی اگر در مناقصه‌ها برنده نشوند، می‌توانند از منافع طرح خود بهره‌مند شوند. این حمایت شامل خرید ایده یا شراکت در سود پروژه خواهد بود و زمینه مشارکت مؤثرتر شهروندان را فراهم می‌کند.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای شهر شیراز همچنین گفت: سرمایه‌گذاری، تنها راه‌حل پایدار برای تأمین منابع مالی، توسعه زیرساخت‌ها و افزایش خدمات به مردم است. 

وی بیان کرد: برنامه‌های سه سال اخیر شهرداری شیراز نشان داده که مدیریت هوشمندانه این مسیر می‌تواند آثار تحولی گسترده‌ای در اقتصاد شهری و ارتقای سطح زندگی شهروندان ایجاد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha