به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۳۵ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، به ۶۵ دلار و ۶ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۶ سنت معادل ۰.۴ درصد کاهش، به ۶۲ دلار و ۲۳ سنت در هر بشکه رسید. بهای قرارداد ماه آتی ژوئن وست تگزاس اینترمدیت که روز سه شنبه منقضی میشود و قرارداد ژوییه، ۳۱ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش یافتند و به ۶۱ دلار و ۶۶ سنت در هر بشکه رسیدند.
هر دو شاخص، هفته گذشته، پس از توافق آمریکا و چین برای توقف ۹۰ روزه جنگ تجاری و کاهش تعرفههای سنگین متقابل، بیش از یک درصد صعود کرده بودند.
پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار شرکت «فیلیپ نووآ» گفت: اقدام آژانس اعتبارسنجی مودیز در تنزل رتبه اعتبار مالی آمریکا، پرسشهایی را درباره دورنمای اقتصاد این کشور برانگیخته است. همزمان دادههای جدید، به مسیر ناهموار احیای اقتصادی چین اشاره دارد. تنزل رتبه اعتباری توسط مودیز ممکن است تاثیر مستقیمی بر تقاضا برای نفت نداشته باشد، اما نگرانیهای شدیدتری در بازار ایجاد میکند.
در این بین، آمار رسمی نشان داد چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، در آوریل با کندی تولید صنعتی روبرو شده است. با این حال، تولید صنعتی این کشور بسیار بهتر از آنچه اقتصاددانان پیشبینی کرده بودند، ظاهر شد.
هر چند پکن و واشنگتن، هفته گذشته، با آتشبس تجاری موقت توافق کردند اما رویکرد غیرقابل پیشبینی ترامپ بر اقتصاد صادرات محور چین سایه افکنده است و این کشور همچنان با تعرفه ۳۰ درصدی آمریکا بر واردات کالا روبروست.
در اروپا، تنشها میان استونی و روسیه پس از اینکه مسکو، روز یکشنبه، یک نفتکش یونانی را پس از خروج از بندری در استونی، توقیف کرد، بالا گرفت.
بر اساس گزارش رویترز، در آمریکا، آمار روز جمعه شرکت بیکرهیوز نشان داد تولیدکنندگان انرژی، تعداد دکلهای حفاری نفت را هفته گذشته، یک حلقه کاهش دادند و به ۴۷۳ حلقه رساندند که پایینترین میزان از ژانویه است.
انتهای پیام
نظرات