• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404022920698
  • خبرنگار : 71584

دبیر ستاد مرکزی جوانی جمعیت نیروهای مسلح تشریح کرد

جایگاه و نقش جمعیت در تقویت امنیت ملی

جایگاه و نقش جمعیت در تقویت امنیت ملی
عکس تزئینی است.

دبیر ستاد مرکزی جوانی جمعیت نیروهای مسلح وظایف این ستاد در حوزه جمعیت را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرتیپ پاسدار فرج‌الله مرادی، در همایش ملی جمعیت ضمن تقدیر از دولت به ویژه ستاد ملی جمعیت که تلاش‌های بسیاری در جهت تحقق سیاست‌های کلی و برنامه‌های ملی جوانی جمعیت انجام می‌دهند، گفت: نیروهای مسلح آمادگی دارند همچون گذشته و بلکه بیشتر از گذشته با همه ظرفیت‌های خود همکاری مجدانه‌ای در جهت تحقق این امر خطیر ملی به عمل آورد.

وی ضمن اشاره به جایگاه و نقش جمعیت در ایجاد تقویت امنیت ملی ادامه داد: امروز روشن است که جمعیت به عنوان عامل قدرت ملی و اقتدار کشورها مطرح است و در مطالعات راهبردی این عامل به عنوان شاخصی برای سنجش قدرت ملی و اقتدار ملی مطرح است و حکمرانان و دولتمردانی که در کشورشان جمعیت جوان و فعال بیشتری دارند همواره احساس قدرت بیشتری نسبت به سایر کشورها دارند.

معاون نیروی انسانی و دبیر ستاد مرکزی جوانی جمعیت نیروهای مسلح با بیان اینکه کشورهایی که هوشمندانه و به طور مستمر جنبه‌های کیفی جمعیت را در چرخه مزیت افزایی قرار می‌دهند همواره در محیط‌های بین‌المللی نسبت به رقبای خود احساس برتری می‌کنند، افزود: نقش جمعیت در ایجاد تقویت و استحکام امنیت از دو جهت حائز اهمیت است؛ نخست اینکه جمعیت به عنوان عاملی در تولید قدرت نظامی مطرح است و در تولید قدرت نظامی همواره نقش استمرار بخش و نقش پایان ناپذیر سازی قدرت نظامی را ایفا می‌کند. از منظر دیگر، جمعیت در سایر مولفه‌های قدرت ملی همچون مؤلفه‌های اقتصادی، اجتماعی سیاسی و.. نقش دارد و به اقتضای کارکردی که مؤلفه‌های دیگر در استحکام بخشی به امنیت دارد، جمعیت نیز نقش بسزایی را برای تولید امنیت ملی ایفا می‌کند.

سرتیپ پاسدار مرادی بیان کرد: همگرایی و هم افزایی عناصر قدرت ملی به عنوان یک کل به هم پیوسته می‌تواند امنیتی خدشه ناپذیر را برای کشور تولید کند که عامل جمعیت در این امر خطیر نقش قابل توجهی را ایفا می‌کند و مطالعات راهبردی نشان می‌دهد تغییرات جمعیتی با تاثیر گذاری بر مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی رابطه معنادار و تاثیر بسزایی را در امنیت ملی بر عهده دارد و کشورهایی که در این مسیر دارای جمعیت بیشتری هستند همواره احساس می‌کنند که قدرت نظامی بیشتری دارند، از این رو، نیروهای مسلح با دولت و سایر قوا در تلاش است تا سیاست‌ها و برنامه‌های ملی جوانی جمعیت و فرزندآوری را در کشور رونق ببخشد و تا حداکثر سطح ممکن بتواند آن‌ها را محقق کند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای مسلح سه نقش اساسی برای خود قائل است، توضیح داد: اولین نقش این است که نیروهای مسلح به عنوان یک مجموعه‌ در کشور در درون خودش سیاست‌ها و برنامه‌های وسیعی را در حال اجرا دارد. نقش دوم این است که با همه ظرفیت‌های خود، در خدمت دولت و سایر قواست تا کمک کند که این سیاست‌ها و برنامه‌ها در جامعه اجرا شود. نقش سوم مربوط به بسیج است. بسیج با همه ظرفیت‌های خود در جهت ترویج فرهنگ فرزندآوری کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha