رها سالاری مسئول کمیته گردشگری روستایی و عشایری استان یزد و مجری چهارمین جشنواره پخت نان سنتی در این باره در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در این جشنواره پنج روزه که از عصر امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت در شهرک نمایشگاههای بینالمللی یزد آغاز و تا سوم خردادماه ادامه خواهد داشت، قریب به ۸۰ نفر از فعالان این حوزه از سراسر کشور در قالب برپایی چادرهای عشایری و غرفههای غذای سنتی آردپایه، هنر خود را به نمایش میگذارند.
وی گفت: در این دوره از نمایشگاه ۹ سیاه چادر از استانهای مختلف از جمله خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان، شهرکرد، کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان خاتم استان یزد برپا شده که غذاهای سنتی و محصولات عشایری را ارائه میدهند.
مسئول کمیته گردشگری روستایی و عشایری استان با بیان این که در بخش نان سنتی بیشترین تمرکز این دوره از نمایشگاه در مورد نانهای سنتی خود استان یزد است، گفت: در همین راستا ۱۰ غرفه دایر شده و نانهای مختلفی مانند نان لتیر، سوروک، کماچ، نان سبزیجات خرانق، کلوچه سنتی ندوشن و نان بیبی نصرت که مربوط به نصرآباد تفت و ثبت ملی شده است، به بازدیدکنندگان ارائه میشود.
به گفته سالاری، نمایشگاه مذکور همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برای بازدید و خرید عمومی علاقمندان دایر است.
انتهای پیام
نظرات