• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404023021401
  • خبرنگار : 50214

برگزاری چهارمین جشنواره پخت نان سنتی اقوام در یزد

برگزاری چهارمین جشنواره پخت نان سنتی اقوام در یزد

ایسنا/یزد چهارمین جشنواره پخت نان اقوام با هدف ترویج فرهنگ و معرفی روش پخت و پز انواع نان سنتی در محل نمایشگاهای دائمی و همزمان با برگزاری شانزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی ایران در یزد برگزار می‌شود.

رها سالاری مسئول کمیته گردشگری روستایی و عشایری استان یزد و مجری چهارمین جشنواره پخت نان سنتی در این باره در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در این جشنواره پنج روزه که از عصر امروز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت در شهرک نمایشگاه‌های بین‌المللی یزد آغاز و تا سوم خردادماه ادامه خواهد داشت، قریب به ۸۰ نفر از فعالان این حوزه از سراسر کشور در قالب برپایی چادرهای عشایری و غرفه‌های غذای سنتی آردپایه، هنر خود را به نمایش می‌گذارند.

وی گفت: در این دوره از نمایشگاه ۹ سیاه چادر از استان‌های مختلف از جمله خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان، شهرکرد، کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان خاتم استان یزد برپا شده که غذاهای سنتی و محصولات عشایری را ارائه می‌دهند.

مسئول کمیته گردشگری روستایی و عشایری استان با بیان این که در بخش نان سنتی بیشترین تمرکز این دوره از نمایشگاه در مورد نان‌های سنتی خود استان یزد است، گفت: در همین راستا ۱۰ غرفه دایر شده و نان‌های مختلفی مانند نان لتیر، سوروک، کماچ، نان سبزیجات خرانق، کلوچه سنتی ندوشن و نان بی‌بی نصرت که مربوط به نصرآباد تفت و ثبت ملی شده است، به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

به گفته سالاری، نمایشگاه مذکور همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برای بازدید و خرید عمومی علاقمندان دایر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha