• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404023021763
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون استاندار عنوان کرد

نیاز ۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل فاز اول طرح تولید تاندون مصنوعی در سمنان

نیاز ۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل فاز اول طرح تولید تاندون مصنوعی در سمنان

ایسنا/سمنان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان از اختصاص اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل فاز اول اجرای طرح بین‌المللی تولید تاندون مصنوعی توسط جهاددانشگاهی استان سمنان خبر داد و گفت: برای این منظور و با پیگیری‌هایی که انجام خواهد شد ان‌شاءالله از محل اعتبارات سفر استانی رئیس جمهور، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال اختصاص خواهد یافت.

 دکتر محمدرضا صادقی۳۰ اردیبهشت با اشاره به موفقیت اخیر پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان در انجام اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در مدل حیوانی اظهار کرد: این پروژه ارزشمند با همکاری و سرپرستی پروفسور الکساندرسیفعلیان، استاد نانو تکنولوژی و پزشکی بازساختی و دانشمند ایرانی مقیم کشور انگلستان و همکاری تیم تخصصی جراحی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان در مرکز تخصصی به نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان در مهدیشهر انجام شد.

وی از این پروژه به عنوان یک طرح بین‌المللی یاد کرد و افزود: این طرح به همت جهاددانشگاهی استان سمنان، ذیل یک طرح ملی با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و با هدف دعوت از نخبگان علمی ایرانی مقیم خارج انجام شده است، جهاددانشگاهی استان سمنان پس از انجام بررسی‌های لازم و ایجاد ارتباط با این نخبه هم‌استانی، در قالب یک پروژه مشترک، طرح بین‌المللی تولید تاندون را با این دانشمند ایرانی به انجام رساند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان از این پیوند به عنوان نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا یاد کرد و افزود: از این پروژه فناورانه، تا مرحله تجاری سازی و تکمیل این طرح بین المللی، حمایت های لازم صورت می‌گیرد.

صادقی ادامه داد: تاکنون جهت تکمیل و تجهیز مرکز تخصصی به نژادی دام سبک جهاددانشگاهی استان سمنان در شهرستان مهدیشهر، تجهیز آزمایشگاه و... مبلغ ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است و برای تکمیل فاز اول طرح بین‌المللی تولید تاندون مصنوعی ۵۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار لازم است.

وی با اشاره به فعالیت های شاخص فناورانه و دانش بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه های پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی و... گفت: با تلاش و پیگیری جهاددانشگاهی استان سمنان، سومین مرکز به نژاد دام تحت پوشش جهاددانشگاهی استان در کشور در منطقه دربند شهرستان مهدیشهر فعالیت می‌کند، همچنین اولین مرکز نوآوری دام سبک کشور با اخذ مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این منطقه تحت مدیریت جهاددانشگاهی استان سمنان در حال ارائه خدمت است.

معاون استاندار سمنان تأکید کرد: ان‌شاءالله با موفقیت در این طرح مهم بین‌المللی جهاددانشگاهی استان و مرکز به نژاد دامی مهدیشهر به قطب این فناوری در ایران و جهان تبدیل خواهد شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha