• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404023122391
  • خبرنگار : 50975

برگزاری ۵۴۲ برنامه به مناسبت سالروز فتح خرمشهر در چهارمحال‌ و بختیاری

برگزاری ۵۴۲ برنامه به مناسبت سالروز فتح خرمشهر در چهارمحال‌ و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چهارمحال‌وبختیاری گفت: به مناسبت سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، ۵۴۲ برنامه فرهنگی، هنری و تبیینی در قالب ۳۲ عنوان برنامه و با شعار «ما فاتحان قله‌ایم» در سطح استان برگزار خواهد شد.

سرهنگ منوچهر ذوالفقاری امروز ۳۱ اردیبهشت‌ در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به فرارسیدن سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، اظهار کرد: پیام شهدا پیام بشارت است، پیامی که به مردم می‌گوید نگران نباشید، با ایستادگی و مقاومت، پیروزی در همه عرصه‌ها تضمین شده است. این سنت الهی بوده که اگر ملتی در مسیر خداوند صبر و مقاومت پیشه کند، به پیروزی خواهد رسید.

وی با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف اصحاب رسانه، به‌ویژه در این برهه زمانی، تبیین و معرفی الگوهای مقاومت و پیروزی برای نسل جوان و نوجوان است. ما هنوز نتوانسته‌ایم چهره‌های مردمی حاضر در جبهه‌ها را به‌درستی معرفی کنیم. نوجوانانی چون شهید ظفر خالدی که در اوج جوانی به شهادت رسیدند و امروز می‌توانند الگویی درخشان برای نوجوانان ما باشند.

ذوالفقاری ادامه داد: رمز پیروزی در عملیات بیت‌المقدس، وحدت، استقامت، ازخودگذشتگی و تبعیت از ولایت بود. اگر می‌خواهیم این نظام مقدس را حفظ کنیم، باید این مؤلفه‌ها را برای مردم، به‌ویژه نسل جدید، بازگو و تبیین کنیم.

وی با اشاره به نقش برجسته نیروهای چهارمحال‌وبختیاری در این عملیات بیان کرد: رزمندگان استان در قالب یگان‌هایی چون تیپ ۲۵ کربلا، تیپ نجف اشرف و دیگر واحدها حضور مؤثر داشتند و بیش از ۸۰ شهید تقدیم کردند، از جمله شهید زال یوسف‌پور که مظلوم واقع شده و شهید حاج کمال فاضل آقابزرگی از نقش‌آفرینان مهم عملیات بودند. در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر از نیروهای استان در عملیات بیت‌المقدس نقش داشتند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت این مناسبت گفت: شعار محوری برنامه‌های امسال «ما فاتحان قله‌ایم» است که با آن برنامه‌ها آغاز خواهد شد. تاکنون ۵۴۲ فعالیت در سامانه ثبت شده و ۳۲ عنوان برنامه اصلی در سراسر استان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: این برنامه‌ها شامل غبارروبی گلزار شهدا، آیین نکوداشت نقش‌آفرینان فتح خرمشهر، رونمایی از ۱۳ عنوان کتاب (۴ کتاب صوتی و ۹ مکتوب)، نمایشگاه کتاب و آثار هنری، برنامه «هر شهید یک گنج»، دیدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان، اجرای شب شعر و خاطره، سخنرانی فرماندهان دفاع مقدس پیش از خطبه‌های نماز جمعه، برگزاری دعای کمیل در روز پنج‌شنبه اول خرداد و بهره‌گیری گسترده از فضای مجازی خواهد بود.

سرهنگ ذوالفقاری در پایان گفت: از جمله برنامه‌های نوآورانه، برگزاری مسابقه روایت فتح با زبان هوش مصنوعی، تولید محتواهای گرافیکی و صوتی و رونمایی از نقاشی دیجیتال شهید زال یوسف‌پور است که در دستور کار قرار گرفته و توجه ویژه‌ای به ظرفیت‌های فرهنگی و فناورانه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha