• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404023122979
  • خبرنگار : 50228

نائب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عمان:

توسعه گردشگری در خوزستان به مشوق‌های سرمایه‌گذاری نیاز دارد

توسعه گردشگری در خوزستان به مشوق‌های سرمایه‌گذاری نیاز دارد

ایسنا/خوزستان نائب رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عمان با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به‌فرد خوزستان در حوزه‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری استان بر ضرورت توجه و سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها برای توسعه پایدار استان تأکید کرد و گفت: گردشگری استان به برنامه ریزی هدفمند با تکیه بر ظرفیت‌های موجود نیاز دارد.

شهلا عموری چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در نخستین گردهمایی مجموعه داران استان خوزستان همزمان با گرامیداشت هفته ارتباطات و روز جهانی موزه و تنوع فرهنگی با همکاری اتاق بازرگانی اهواز، اظهارکرد: خوزستان بعنوان یکی از خاستگاه‌های تمدن ایران با جغرافیایی متنوع، تنوع قومی و میراث فرهنگی غنی، می‌تواند با طراحی راهبردی و سرمایه‌گذاری هدفمند، در مسیر توسعه‌ای متفاوت قرار گیرد.

 وی با اشاره به مناسبت‌های بین‌المللی نظیر روز جهانی موزه و تنوع فرهنگی، تأکید کرد: افزودن موضوع «اقوام ایرانی» به این مناسبت‌ها می‌توانست جلوه‌ای ویژه از ظرفیت‌های فرهنگی کشور و استان را به نمایش بگذارد.

وی موزه‌ها را «آلبوم‌های گویای تاریخ» خواند و نقش آنها را در تقویت هویت فرهنگی، تعامل اجتماعی و حتی رشد اقتصادی استان مهم دانست. 

نائب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق همچنین بر وجود ظرفیت‌های کم‌نظیر در خوزستان، از جمله آثار تاریخی، زیست‌بوم منحصربه‌فرد و جاذبه‌های طبیعی تأکید کردو گفت: متأسفانه بسیاری از این داشته‌های استان همچنان ناشناخته باقی مانده‌اند.

عموری با ابراز نگرانی از نادیده گرفته‌شدن بخش بزرگی از این ظرفیت‌ها اظهارکرد: بسیاری از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی استان، از جمله آبشارهای گِلی چوئبده و همچنین زیستگاه پرندگان مهاجر در خوزستان، هنوز حتی در سطح ملی شناخته نشده‌اند چراکه در سه دهه اخیر بیشتر به حفظ وضع موجود پرداخته‌ایم تا بالفعل‌سازی ظرفیت‌ها.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز ضمن اشاره به فرصت‌های مغفول‌مانده در حوزه گردشگری مرزی با عراق، اضافه کرد: با وجود تردد روزانه هزاران مسافر از مرزهای استان، تاکنون برنامه‌ریزی مؤثری برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری زیارتی، سلامت و فرهنگی صورت نگرفته است.

نائب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عمان همچنین از نبود مشوق‌های کافی برای جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه انتقاد کرد و ادامه داد: ایجاد بسترهای امن و جذاب برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

او خواستار هم‌افزایی میان سازمان‌ها و فعالان بخش خصوصی برای رفع چالش‌های زیرساختی و حقوقی در حوزه گردشگری شده و پیشنهاد داد: با راه‌اندازی پلتفرم‌های دیجیتال، معرفی هوشمند آثار تاریخی، و برگزاری رویدادهای تخصصی و نمایشگاه‌های بین‌المللی، مسیر توسعه گردشگری استان هموارتر خواهد شد.

عموری همچنین از تشکیل «انجمن مجموعه‌داران خوزستان» بعنوان گامی حمایتی برای فعالان حوزه میراث فرهنگی یاد کرد و نقش فناوری‌های نوین همچون واقعیت مجازی و هوش مصنوعی را در معرفی بهتر ظرفیت‌های استان در سطح بین‌المللی مؤثر دانست.

وی با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان، بر نقش صنعت گردشگری در ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان خوزستانی تأکید کرد و از مسئولان خواست با تصمیماتی شجاعانه، چتر حمایتی خود را بر این صنعت گسترده‌تر کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha