لطفالله فروزنده در گفتوگو با ایسنا با تأکید بر لزوم صیانت از حریم شهر تهران، اظهار کرد: اگر مراقبت از موضوع حریم انجام نشود، این حوزه دچار آسیب میشود و مسائل اجتماعی و امنیتی بهدنبال خواهد داشت.
وی افزود: ما معتقدیم با توجه به توانمندیهایی که شهرداری در اختیار دارد و همچنین وظیفه قانونی که بر عهده دارد، حفاظت و کنترل از حریم باید توسط شهرداری انجام شود، چرا که هیچ نهاد دیگری توان اجرای این مسئولیت را ندارد.
فروزنده با اعلام این مطلب که مطالب مرتبط با موضوع حریم پایتخت با استاندار تهران در میان گذاشته شده است ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر تصمیمگیری لازم در این خصوص صورت گیرد.
جمعآوری ۲۰ هزار معتاد و ساماندهی ۷۰۰۰ کودک کار در پایتخت
معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به طرحهای اجتماعی شهرداری، عنوان کرد: پیگیری برای رفع آسیبهای اجتماعی یک طرح مستمر است. تاکنون ۲۰ هزار معتاد جمعآوری شدهاند و ۷۰۰۰ کودک کار نیز ساماندهی شدهاند و این روند بهطور مداوم در تهران ادامه دارد.
وی ادامه داد: میتوانیم ادعا کنیم که اکنون دیگر کلونی معتادان متجاهر و کودکان کار در پایتخت وجود ندارد. البته به صورت پراکنده مواردی مشاهده میشود، اما سازوکاری مشخص شده که شهروندان در صورت مشاهده چنین مواردی اطلاعرسانی میکنند و سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران بلافاصله در محل حاضر میشود، افراد را راهنمایی کرده و به کمپها یا مراکز مربوطه انتقال میدهد.
برنامه ساماندهی مشاغل و دستفروشان با همکاری مردم و اصناف
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به موضوع ساماندهی مشاغل گفت: برنامهای که در این حوزه دنبال میشود آن است که مکانهایی مشخص تعریف شود تا دستفروشان بتوانند در آنجا مستقر شوند و تحقق این هدف، مستلزم همکاری مردم و اصناف است.
وی با اشاره به اقدامات اخیر در این حوزه تصریح کرد: در هفتههای گذشته ساماندهی در محدوده تجریش انجام شده و انشاءالله سایر مناطق از جمله بخشی از خیابان ولیعصر و منطقه هفتتیر نیز در دستور کار قرار دارد.
فروزنده در پایان خاطرنشان کرد: همکاران ما با رویکرد اثباتی وارد عمل شدهاند؛ به این معنا که مکانهایی مشخص و تعریف شده برای فعالیتها تعیین میشود و افراد به آن نقاط هدایت میشوند تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. در عین حال، باید مراقب بود که به مبلمان شهری آسیب وارد نشود. این کار دشوار است، اما باید انجام شود.
انتهای پیام
نظرات