• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404030200651
  • خبرنگار : 50649

سرپرست میراث فرهنگی استان:

جذب گردشگران سلامت در فارس نظام‌مند نیست

جذب گردشگران سلامت در فارس نظام‌مند نیست

ایسنا/فارس سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از تدوین طرح جامع گردشگری استان برای حل نظام‌مند مشکلات این حوزه خبر داد و گفت: یکی از مشکلات این حوزه، نظام‌مند نبودن جذب گردشگران سلامت است.

محسن ضیایی جمعه دوم خرداد در اختتامیه «اجلاسیه منطقه‌ای دیپلماسی اقتصادی» در شیراز با اشاره به اینکه فرصت مناسبی برای معرفی قابلیت‌ها و استعدادهای استان فراهم شده است، گفت: فارس ۳۲۲۸ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۱۳ اثر جهانی در قالب پنج پرونده، یکی از قله‌های افتخار میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور است.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس افزود: پنج اثر تاریخی استان فارس در ایام نوروز بیشترین بازدیدکننده را در کشور داشتند که تخت جمشید با ۵۰۲ هزار بازدیدکننده در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین، قله افتخار کشور بود.

ضیایی ادامه داد: استان فارس دارای ۸۴ منطقه نمونه گردشگری ثبت شده در کشور است و شهرستان سپیدان بعنوان شهرستان ویژه گردشگری در سفر رئیس  فقید جمهوی به ثبت رسیده است.

وی همچنین گفت: یکی از انواع گردشگری که اهمیت ویژه‌ای دارد، گردشگری سلامت است که شهر شیراز با ۸۸ دفتر خدمات سفر و ۲۲ بیمارستان تخصصی، یکی از قطب‌های توریسم درمانی کشور محسوب می‌شود.

ضیایی درباره نشست تخصصی گردشگری سلامت که با دبیری معاون گردشگری کشور و حضور سفرای ایران در کشورهای کویت، عمان و عراق برگزار شد، گفت: در این نشست مباحث متعددی از جمله مشکلات گردشگری سلامت در استان و کشور مطرح شد.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس افزود: طرح جامع گردشگری استان فارس در حال تدوین است تا بتوانیم مشکلات این حوزه را نظام‌مند حل کنیم. از جمله مشکلات مطرح شده، نظام‌مند نبودن جذب گردشگران سلامت، کمبود بخش‌های تخصصی بیمارستان‌ها، مشکلات جابه‌جایی پول و عدم پوشش بیمه‌های بین‌المللی، حضور دلالان و واسطه‌ها، مشکلات صدور ویزا و قوانین ناکارآمد در حوزه جرائم پزشکی بود.

ضیایی تأکید کرد: در نشست تخصصی این اجلاسیه پیشنهادهایی مانند پیگیری مجوز ورود به خطوط هوایی از مرز هوایی جنوب کشور، ایجاد پرواز مستقیم شیراز - بصره، ایجاد کنسولگری کشورهای هدف گردشگری مانند عراق، عمان و افغانستان در شیراز، کاهش هزینه کنسولی و هزینه روادید فرودگاهی جهت گردشگران سلامت ورودی از بازارهای هدف، تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سلامت و ارائه به سرمایه‌گذاران ورودی از بازارهای هدف از طریق نمایندگان اقتصادی سفارت و کنسولگری‌ها و تسهیل در جذب آنها، تقویت دفاتر اطلاع‌رسانی گردشگری در بازارهای هدف، پیشنهاد معرفی رایزن گردشگری سفارت در کشورهایی نظیر ترکیه، عمان، عراق و تاجیکستان و سایر بازاهای هدف، توسعه و تمرکز بر سازماندهی زیر ساخت‌های مبادی ورودی، توافق لغو روادید بین ایران و تاجیکستان برای برقراری پرواز مستقیم به شیراز، مطرح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha