• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404030301247
  • خبرنگار : 50189

استانداردسازی موزه‌های استان کرمان آغاز شد

استانداردسازی موزه‌های استان کرمان آغاز شد

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان از آغاز طرح استانداردسازی موزه‌های سراسر استان خبر داد.

مرتضی نیکرو امروز سوم خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به‌منظور ارتقاء امنیت موزه‌ها، ارائه خدمات بهتر به گردشگران و حفاظت از اشیاء موزه‌ای، طرح استانداردسازی موزه‌های استان کرمان هم‌زمان با ایام هفته میراث‌فرهنگی برای نخستین بار در استان آغاز شده‌ است.

وی افزود: در این طرح ضمن لحاظ کردن ملاحظات امنیتی برای حفاظت از موزه‌ها و اشیاء آن در برابر تعرضات انسانی و بلایای طبیعی، موارد حائز اهمیت در حوزه ارائه خدمات مطلوب به گردشگران در راستای افزایش کیفیت و کمیت، حفظ و مراقبت اشیاء و چیدمان تخصصی موزه انجام خواهد شد و این طرح از موزه شاه نعمت الله ولی ماهان و ریاست‌جمهوری رفسنجان کلید خورده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: موزه‌ها به‌عنوان عاملی در جذب و ماندگاری گردشگران از اهمیت به سزایی در توسعه پایدار گردشگری استان برخوردار بوده و در کنار افزایش کمی موزه‌ها از نظر تعداد، ارتقاء کیفیت موزه‌ها نیز در دستور کار اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha