• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404030301309
  • خبرنگار : 30057

آغاز بومی‌سازی مبدل‌های نیروگاه خورشیدی با حمایت معاونت علمی

آغاز بومی‌سازی مبدل‌های نیروگاه خورشیدی با حمایت معاونت علمی

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان از آغاز پروژه بومی‌سازی مبدل‌های نیروگاه‌های خورشیدی با حمایت معاونت علمی خبر داد و از شرکت‌های دانش‌بنیان دارای تجربه در زمینه طراحی و ساخت این مبدل‌ها در سه دسته متصل به شبکه، منفصل از شبکه و هیبریدی دعوت کرد تا طرح‌های نوآورانه خود را برای طراحی، ساخت و تولید صنعتی این تجهیزات ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ‎بنیان ریاست‌جمهوری، تورج امرایی، با اعلام این خبر گفت: کشورهای پیشرفته به دلیل قیمت بالای انرژی‌های فسیلی و محدودیت‌های جهانی برای کاهش انتشار کربن، به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی روی آورده‌اند. در ایران، علاوه بر این دلایل، بحران کمبود برق انگیزه‌ای مضاعف برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، از جمله انرژی خورشیدی، ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه این پروژه با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، در فاز نخست، متمرکز بر بومی‌سازی مبدل‌های نیروگاه‌های خورشیدی تا توان ۳۵۰ کیلووات است، اظهار کرد: کشور ما با داشتن بیش از ۲۸۰ روز آفتابی و تابش ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ‌ساعت بر مترمربع در سال، ظرفیت زیادی برای تولید انرژی خورشیدی دارد. از این رو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری عزم خود را برای توسعه فناوری‌های کلیدی و پیشرفته نیروگاه‌های خورشیدی جزم کرده است.

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی تاکید کرد: بومی‌سازی مبدل‌های خورشیدی با تکیه بر توان شرکت‌های دانش‌بنیان نه‌تنها در بهبود بحران برق مؤثر است، بلکه به تقویت اقتصاد دانش‌بنیان نیز کمک خواهد کرد. مبدل‌های نیروگاه خورشیدی از فناوری‌های سطح بالا محسوب می‌شوند و توانمندی ملی برای ساخت آن‌ها با اتکای به دانش مهندسان ایرانی وجود دارد.

وی از شرکت‌های دانش‌بنیان دارای تجربه در زمینه طراحی و ساخت این مبدل‌ها در سه دسته متصل به شبکه، منفصل از شبکه و هیبریدی دعوت کرد تا طرح‌های نوآورانه خود را برای طراحی، ساخت و تولید صنعتی این تجهیزات ارائه دهند. این فراخوان فرصتی  برای شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم می‌کند تا با تکیه بر توان داخلی، در تولید مبدل‌های نیروگاه‌های خورشیدی پیشگام شوند.

امرایی همچنین خاطرنشان کرد: معاونت علمی با استفاده از منابع ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان از طرح‌های برگزیده حمایت مالی و فنی خواهد کرد. علاوه بر این، مشاوره‌های تخصصی و اتصال به بازارهای داخلی و بین‌المللی برای این طرح‌ها در دستور کار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha