• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404030301255
  • خبرنگار : 71234

مالکی: باید تمامی تحریم‌ها لغو شوند

مالکی: باید تمامی تحریم‌ها لغو شوند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد که ما در مذاکرات دو موضوع لغوتمامی تحریم‌ها و گفت‌وگو صرفا در چارچوب مسائل هسته‌ای را دنبال می‌کنیم.

فداحسین مالکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا،‌ گفت: دور اول و دوم مذاکرات بیشتر حالت وزن‌کشی و تعیین ساختار داشت و دورهای بعدی نیز مراحل فنی و حقوقی بود.

وی افزود: در این شرایط سفر آقای ترامپ به خاورمیانه و موضع‌گیری‌های ضد و نقیض او تاثیر منفی بر روند مذاکرات برای هر دو طرف داشت و به نوعی بر معادلات بین‌المللی نیز تأثیرگذار بود، لذا به نظر می‌رسد مراحل سخت‌تری پیش‌روی مذاکرات باشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: همواره به تیم مذاکره‌کننده تاکید کرده‌ایم که علاوه بر اینکه باید امتیازات لازم بر اساس منافع ملی کسب شود، مراقب باشند که خدشه‌ای به اصول و خطوط قرمز ایران وارد نشود.

مالکی همچنین گفت: از سوی دیگر، نگران موضع‌گیری برخی افراد هستیم که ممکن است کار را برای تیم مذاکره‌کننده دشوار کنند. بعضا برخی از موضع‌گیری‌ها از سوی آقایان این احساس را به وجود می‌آورد که ما بیشتر در زمین آمریکایی‌ها بازی می‌کنیم که این موضوع باعث کاهش قدرت چانه‌زنی از تیم مذاکره‌کننده می‌شود، در حالی که باید به سمتی حرکت کنیم که قدرت چانه‌زنی تیم مذاکره‌کننده قوی‌تر شود و چالشی پیش روی آن‌ها ایجاد نشود.

وی در پایان تاکید کرد: ما در مذاکرات دو موضوع مشخص را دنبال می‌کنیم؛ اول اینکه باید تمامی تحریم‌ها لغو شوند و دوم اینکه باید مذاکرات در چارچوب مسائل هسته‌ای باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha