به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمد خانی ادامه داد: پس از بررسی برنامه ها در دبیرخانه مربوطه، فعالیتها در قالب دستورالعمل به استانها ارسال می شود.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در این جلسه با تاکید بر تشکیل ستاد برنامه ریزی فعالیتهای تابستانی در استانها، شهرستانها و مناطق، استفاده از ظرفیت بخشهای مختلف آموزش و پرورش مانند تشکلهای دانش آموزی، تلاش برای نمایاندن چهره مدرسه به عنوان یک محیط جذاب، هدفگذاری برای پوشش حداکثری دانش آموزان، برنامه ریزی برای شرکت خانوادهها در کنار دانش آموزان، توجه به هویت ملی دانش آموزان در برنامههای اوقات فراغت، برگزاری اردوهای یک روزه سراسری برای ایجاد شور و نشاط، به کارگیری روحانی مربی آموزش دیده در برنامههای فرهنگی تربیتی، استفاده از ظرفیت تشکلهای مردمی و ظرفیت گروههای جهادی را از جمله موارد ویژگیهای متمایز و مهم در اجرای برنامههای امسال اوقات فراغت دانست.
وی افزود: امسال برای اوقات فراغت دانش آموزان، ۱۴ کارویژه، ۵ نوع برنامه مدرسهای، ۶۳ برنامه متمرکز کشوری و ۱۳۰ عنوان برنامه در فضاهای فرهنگی، پرورشی و ورزشی تعریف شده است.
خانی محور برنامهها را حول سند تحول بنیادین و ساحتهای ۶ گانه دانست و گفت: مدارس تمام دورههای تحصیلی، کانونهای فرهنگی تربیتی، دارالقرآنها، مراکز مشاوره، پژوهشسراها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سالن سینماها، تشکل های دانش آموزی، کانونهای فرهنگی هنری مساجد، مدارس شبانه روزی، پایگاههای هنرستانهای فنی و حرفهای به عنوان مراکز و پایگاه اوقات فراغت امسال محسوب خواهند شد.
وی با بیان ضرورتها و سیاست های اجرای برنامه های اوقات فراغت اضافه کرد: استان زنجان امسال به عنوان دبیرخانه فعالیت های تابستانی دانش آموزان انتخاب شده است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، وی همچنین نحوه ثبت نام در فعالیت های اوقات فراغت را از طریق سامانه نورینو اعلام و اظهار کرد: تا اول تیر ثبت نام در سامانه نورینو انجام می شود، هفته اول تیرماه افتتاح پایگاهها خواهد بود و از اول تیر تا ۲۰ شهریور فعالیت ها ادامه می یابد.
گفتنی است در این جلسه هریک از اعضای حاضر به بیان نکات موردنظر خود، پیرامون موضوع فعالیت های تابستانی دانش آموزان پرداختند.
انتهای پیام
نظرات