رمضان پروانه امروز سوم خرداد در حاشیه انعقاد تفاهمنامه با خیر مدرسهساز که برای ساخت مدرسه شهید صلاحی در روستای باغکند شهرستان به امضاء رسید در گفتوگو با ایسنا، افزود: این خیر مبلغ دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را برای آغاز ساخت مدرسه شهید صلاحی اهدا کرده است.
وی این اقدام را نه تنها نشان دهنده نیکخواهی و توجه به نیازهای آموزشی در منطقه بلکه گامی بزرگ در راستای بهبود زیرساختهای آموزشی دانست و اظهار کرد: این همکاریها، میتواند به ارتقاء سطح آموزش و پرورش کمک کند.
مدیر آموزش و پرورش کلات خاطرنشان کرد: در حالی که آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اساسی توسعه جوامع شناخته میشود، با افزایش جمعیت و نیاز به آموزش بهتر، ضرورت بازسازی مدارس فرسوده و ساخت مدارس جدید بیش از پیش احساس میشود.
وی با اظهار تأسف از اینکه مدارسی در مناطق مختلف، به ویژه نقاط محروم، با کمبود امکانات و زیرساختهای ناکافی مواجه هستند، تصریح کرد: این مدارس فرسوده نه تنها بر کیفیت آموزش تأثیر منفی میگذارند، بلکه میتوانند مشکلات جدی در زمینه ایمنی و سلامت دانشآموزان نیز ایجاد کنند.
پروانه اظهار کرد: فضاهای نامناسب آموزشی، عدم دسترسی به تجهیزات کافی و استاندارد و شرایط نامساعد فیزیکی، همگی از عواملی هستند که میتوانند بر روی یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانشآموزان تأثیر منفی بگذارند؛ بنابراین، نیاز به بازسازی و نوسازی این فضاها بیش از پیش احساس میشود.
وی با اشاره به اینکه حضور خیرین مدرسهساز در این مسیر، میتواند به عنوان یک راهکار مؤثر در تأمین منابع مالی و انسانی برای ساخت و تجهیز مدارس جدید باشد، به تقدیر از این اقدام نیکوکارانه خیر نیک اندیش پرداخت و افزود: وجود مدارس جدید و به روز، احساس امنیت و راحتی را برای دانشآموزان به ارمغان میآورد و میتواند در افزایش علاقهمندی آنها به تحصیل مؤثر باشد.
مدیر آموزش و پرورش کلات با تأکید بر اینکه برنامهریزی و سیاستگذاری دقیق در زمینه استفاده از منابع مالی خیرین، میتواند به بهینهسازی فرآیند ساخت و نوسازی مدارس کمک کند، گفت: امیدواریم این نوع همکاریها و اقدامات خیرخواهانه، الگویی برای دیگر خیرین در حمایت از مناطق محروم و نیازمند باشد.
وی با تأکید بر اینکه بازسازی مدارس فرسوده و ساخت مدارس جدید، نیازمند همت جمعی و توجه ویژه به توان خیرین مدرسهساز است تا آیندهای روشنتر برای نسلهای آینده رقم بزنیم، افزود: این تلاشها میتواند به ایجاد محیطی آموزشی سالم و پویا منجر شود که در نهایت به پیشرفت جامعه و کشور منجر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، هماکنون ۷۶۷۰ دانشآموز در ۱۴۵ واحد آموزشی شهرستان مشغول به تحصیل هستند. ۴۳۸۹ دانشآموز دختر و پسر در ۹۳ آموزشگاه ابتدایی، ۱۸۵۹ دانشآموز در ۳۱ مدرسه مقطع متوسطه اول، ۴۹۶ هنرجو در ۹ هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش و ۸۷۱ دانشآموز در ۹ مدرسه مقطع متوسطه دوم نظری تحصیل میکنند. در مجموع ۳۹۶۹ دانشآموز پسر و ۳۷۰۱ دانشآموز دختر هستند.
انتهای پیام
نظرات