• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404030301371
  • خبرنگار : 30147

مدیر آموزش و پرورش کلات مطرح کرد

مدارس فرسوده و کاهش کیفیت آموزش

مدارس فرسوده و کاهش کیفیت آموزش

ایسنا/خراسان رضوی مدیر آموزش و پرورش کلات بر ضرورت بازسازی مدارس فرسوده و ساخت مدارس جدید با همکاری خیرین مدرسه‌ساز تأکید و اظهار کرد: مدارس فرسوده، علاوه بر اینکه باعث کاهش کیفیت آموزش می‌شوند، می‌توانند خطرات جدی برای سلامت و ایمنی دانش‌آموزان به همراه داشته باشند.

رمضان پروانه امروز سوم خرداد در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه با خیر مدرسه‌ساز که برای ساخت مدرسه شهید صلاحی در روستای باغکند شهرستان به امضاء رسید در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این خیر مبلغ دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را برای آغاز ساخت مدرسه شهید صلاحی اهدا کرده است.

وی این اقدام را نه تنها نشان‌ دهنده‌ نیک‌خواهی و توجه به نیازهای آموزشی در منطقه بلکه گامی بزرگ در راستای بهبود زیرساخت‌های آموزشی دانست و اظهار کرد: این همکاری‌ها، می‌تواند به ارتقاء سطح آموزش و پرورش کمک کند.

مدیر آموزش و پرورش کلات خاطرنشان کرد: در حالی که آموزش و پرورش به عنوان یکی از ارکان اساسی توسعه جوامع شناخته می‌شود، با افزایش جمعیت و نیاز به آموزش بهتر، ضرورت بازسازی مدارس فرسوده و ساخت مدارس جدید بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با اظهار تأسف از اینکه مدارسی در مناطق مختلف، به ویژه نقاط محروم، با کمبود امکانات و زیرساخت‌های ناکافی مواجه هستند، تصریح کرد: این مدارس فرسوده نه تنها بر کیفیت آموزش تأثیر منفی می‌گذارند، بلکه می‌توانند مشکلات جدی در زمینه ایمنی و سلامت دانش‌آموزان نیز ایجاد کنند.

پروانه اظهار کرد: فضاهای نامناسب آموزشی، عدم دسترسی به تجهیزات کافی و استاندارد و شرایط نامساعد فیزیکی، همگی از عواملی هستند که می‌توانند بر روی یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان تأثیر منفی بگذارند؛ بنابراین، نیاز به بازسازی و نوسازی این فضاها بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حضور خیرین مدرسه‌ساز در این مسیر، می‌تواند به عنوان یک راهکار مؤثر در تأمین منابع مالی و انسانی برای ساخت و تجهیز مدارس جدید باشد، به تقدیر از این اقدام نیکوکارانه خیر نیک اندیش پرداخت و افزود: وجود مدارس جدید و به روز، احساس امنیت و راحتی را برای دانش‌آموزان به ارمغان می‌آورد و می‌تواند در افزایش علاقه‌مندی آنها به تحصیل مؤثر باشد.

مدیر آموزش و پرورش کلات با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری دقیق در زمینه استفاده از منابع مالی خیرین، می‌تواند به بهینه‌سازی فرآیند ساخت و نوسازی مدارس کمک کند، گفت: امیدواریم این نوع همکاری‌ها و اقدامات خیرخواهانه، الگویی برای دیگر خیرین در حمایت از مناطق محروم و نیازمند باشد.

وی با تأکید بر اینکه بازسازی مدارس فرسوده و ساخت مدارس جدید، نیازمند همت جمعی و توجه ویژه به توان خیرین مدرسه‌ساز است تا آینده‌ای روشن‌تر برای نسل‌های آینده رقم بزنیم، افزود: این تلاش‌ها می‌تواند به ایجاد محیطی آموزشی سالم و پویا منجر شود که در نهایت به پیشرفت جامعه و کشور منجر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، هم‌اکنون ۷۶۷۰ دانش‌آموز در ۱۴۵ واحد آموزشی شهرستان مشغول به تحصیل هستند. ۴۳۸۹ دانش‌آموز دختر و پسر در ۹۳ آموزشگاه ابتدایی، ۱۸۵۹ دانش‌آموز در ۳۱ مدرسه مقطع متوسطه اول، ۴۹۶ هنرجو در ۹ هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش و ۸۷۱ دانش‌آموز در ۹ مدرسه مقطع متوسطه دوم نظری‌ تحصیل می‌کنند. در مجموع ۳۹۶۹ دانش‌آموز پسر و ۳۷۰۱ دانش‌آموز دختر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha