قائم مقام حوزه علمیه قم در نشست خبری اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی(ره) در اندیشه امام خامنهای» که امروز سوم خرداد برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود رمز بسیار مهم ایمان و امید را پررنگ بیان کردند و جامعه اسلامی را بویژه حوزههای علمیه و فرهیختگان را موظف کردند دو عنصر نجات بخش ایمان و امید را در بین جوانان تبیین کنند.
حجتالاسلام حمید ملکی با بیان اینکه نباید بگذاریم دو عنصر ایمان و امید در جامعه ایران کم رنگ شود، ادامه داد: با این همه دشمنیها علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل ایمان و امید مستکبران عالم در برابر ایران خضوع میکنند.
رئیس اجلاسیه ایمان و امید امام خمینی در اندیشه مقام معظم رهبری با اشاره به ظرفیت علمی استان قم در تبیین اندیشههای امام راحل و رهبر معظم انقلاب، گفت: هماکنون حدود ۴۰ مؤسسه و مرکز علمی در قم در حوزه ترویج و تبیین اندیشههای امام و رهبری فعالند.
وی بیان کرد: تاکنون بیش از ۳۰ مقاله علمی به این اجلاسیه رسیده است سطح علمی مقالات رسیده، نشاندهنده توجه نخبگان و پژوهشگران به ابعاد عمیق اندیشه امامین انقلاب است.
مسئول بسیج اساتید حوزه علمیه قم نیز در این نشست اظهار کرد: هدف اصلی این اجلاسیه، تبیین ابعاد مختلف شخصیت امام راحل بهویژه در حوزه ایمان و امید در اندیشه امامین انقلاب است.
حجتالاسلام سید حسن اکبری با بیان اینکه امام خمینی(ره) طلایهدار نهضت انقلاب اسلامی بود، تأکید کرد: تداوم این مسیر برعهده حوزههای علمیه است که از آغازین روزهای انقلاب همراه و همدل با امام خمینی بودند.
پیوند امام و امت فطری است زیرا امام از پشتوانه عظیمی برخوردار بود و آن باورمندی به خدا بود و همین پیوند فطری باعث شده است تلاش دشمنان برای گسستن این ارتباط در طول دهههای اخیر ناکام بماند.
دبیر اجلاسیه با اشاره به مردمی بودن شخصیت امام راحل، گفت: امام از جنس مردم بودند، وقتی امام خمینی از تعبید برگشتند در بازدید از مناطق حلبی آباد تهران گفتند من با این مردم کار دارم، ایشان فیالناس و مع الناس بود و اشراف و نظارت جدی بر اوضاع احوال مردم داشت.
وی درباره محورهای این اجلاسیه نیز گفت: نخستین اجلاسیه سراسری «ایمان و امید؛ امام خمینی در اندیشه مقام معظم رهبری» با محورهای متنوعی از جمله «جایگاه ایمان در اندیشه امامین انقلاب»، «ایمان به رب»، «ایمان به هدف»، «ایمان به راه»، «ایمان به مردم» و «روشهای ترویج ایمان» برگزار خواهد شد.
به گفته وی، در این اجلاسیه، مباحثی چون چیستی و اهمیت ایمان، رابطه ایمان و امید، آثار وعدههای الهی، دشمنشناسی، وظایف اهل ایمان، اقسام اهداف انقلاب، جایگاه مردم در حاکمیت اسلامی و نقش آنان در تحقق اهداف نظام اسلامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بر اساس اعلام دبیرخانه، مهلت ارسال آثار به این اجلاسیه تا پنجم خردادماه ۱۴۰۴ تعیین شده و این رویداد علمی روز دهم خرداد در قم برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا در پایان این نشست از پایگاه رسمی اجلاسیه به نشانی www.iman-emam.ir رونمایی شده است.
انتهای پیام
نظرات