• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404030301511
  • خبرنگار : 71460

پایان فصل برای رئال مادرید/ چشمک ام‌باپه به کفش طلا و وداع مودریچ و کارلتو با برنابئو

پایان فصل برای رئال مادرید/ چشمک ام‌باپه به کفش طلا و وداع مودریچ و کارلتو با برنابئو

رئال مادرید در بازی پایانی لوکا مودریچ توانست با دو گل کیلیان ام‌باپه برنده شود.

به گزارش ایسنا، هفته پایانی لالیگای اسپانیا با برگزاری یک دیدار ادامه یافت که در آن رئال مادرید در خانه به دیدار رئال سوسیداد رفت و با دو گل به برتری رسید.

کیلیان ام باپه در دقیقه ۳۸ ریباند ضربه پنالتی را به گل تبدیل کرد تا به رکورد ۳۰ گل زده برای رئال مادرید برسد و در ادامه در نیمه دوم گل دوم خود و تیمش را نیز وارد دروازه سوسیداد کرد.

ام باپه حالا بخت نخست کفش طلای اروپا نیز است و تنها در یک صورت ممکن است این افتخار را از دست دهد و آن اینکه محمد صلاح در هفته پایانی چهار گل بزند.

این دیدار همچنین بازی خداحافظی لوکا مودریچ هافبک پرافتخار کروات بود ته بعد از ۱۳ سال بازی در رئال مادرید از این  تیم خداحافظی کرد.

او طی سالها حضور در رئال مادرید به افتخارات زیادی از جمله شش قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رسید.

رئال مادرید که فصل را در رده دوم به پایان برد حالا به استقبال سرمربی جدید یعتی ژابی آلونسو خواهد رفت تا دوران پسا آنچلوتی را شروع کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha