• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404030401592
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در گذشت

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در گذشت

ناصر قفلی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در گذشت. وزیر آموزش و پرورش در پیامی درگذشت این چهره ماندگار و خیّر نیکوکار و وارسته عرصه مدرسه سازی را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، متن پیام تسلیت علیرضا کاظمی بدین شرح است:

بسمه تعالی

وَ بَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون

خبر اندوهناک آسمانی شدن چهره ماندگار و خیّر نیکوکار و وارسته عرصه مدرسه سازی، «دکتر ناصر قفلی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور» موجب تأثر و تألم خاطر فراوان اینجانب شد.

 گنجینه‌ وجود ذی جود خیرین مدرسه ساز آموزش‌ و پرورش، خیر کثیری است که  آثار و برکات آن تا جهان باقی است، بر تارک نظام تعلیم و تربیت و میهن عزیزمان خواهد درخشید.

بی شک مدیریت و راهبری «جامعه خیرین مدرسه ساز کشور» در استمرار خدمات ماندگار مرحوم دکتر حافظی و  تلاش های خالصانه و خدمات شایسته زنده یاد قفلی در راهبری ساخت بیش از ۴۰ هزار کلاس درس و ساخت ۸۰ مدرسه از محل منابع شخصی و خانوادگی در مناطق محروم کشور، اقدام کم نظیری است که ثمرات، خیرات و آثار اخروی فراوانی برای وی که حتی در واپسین روزهای حیات جاودانه خویش، علیرغم بیماری سخت، عاشقانه در جلسات نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با حضور ریاست محترم جمهوری،حضور می یافت، در پی خواهد داشت.

این جانب ضمن ابراز همدردی، این ضایعه و مصیبت بزرگ را به خانواده بزرگ آموزش و پرورش، جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و خانواده معزز و معزای آن فقید سعید، «تسلیت و تعزیت» می گویم و از خداوند رحمان برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی، مسألت می‌نمایم.

بی تردید خدمات ارزشمند این انسان خیّر، متعهد و نیکوکار عرصه مدرسه‌سازی و محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی، نکویادگاری جاویدان برای ایران عزیز و باقیات الصالحات ارزشمندی برای آن مرحوم خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۰۶:۱۷

روحت شاد بزرگمرد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۰۹:۰۰

روح والایش شاد قرین رحمت واسعه الهی

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۰۹:۳۸

روحش شاد .

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۱۰:۲۳

روحشان قرین در رحمت الهی.خوش به حالتان که تو این عرصه خدمت کردید.

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۴۰

خداونداورادراعلی علیین جنت قراردهد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۳۸

روحش شاد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۴

روحت شاد همیشه در قلب تاریخ این کشور خواهی ماند

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۵ ۰۰:۲۰

روحش شاد و راهش پررهرو باد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۵ ۰۳:۳۱

روحش شاد ویادش گرامی

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۵ ۰۹:۲۲

روحش شاد و یادش گرامی

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۵ ۱۳:۱۴

جناب آقای دکتر قفلی خیر مدرسه ساز .درود به روان پاکتان ورحمت خداوند بر شما باد که انسانیت را تمام وکمال بجا آوردید و باعث خوشحالی دیگران شده اید که البته این بز رگواری برای هرکسی مقدر نمی‌شود. خوشا بحال شما که از بیت الجیب انفاق کردید آنهم به هموطنان

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۶ ۰۰:۰۵

میهن پرستی و دانش دوستی یعنی بزرگ منشی و بخشش های تو و امثال تو ای بزرگ

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۸ ۱۷:۲۰

روحش شاد ویادش جاودانه

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۹ ۰۰:۲۷

روح این مرد بزرگ قرین رحمت الهی

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۰ ۱۴:۱۶

روانشان شاد و جاودانه باد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۱ ۱۷:۵۱

خدایت بیامرزد .