• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404030603312
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

معاون استاندار:

بیش از ۱۰۰۰ ماینر کشف‌شده در کهگیلویه و بویراحمد امحا می‌شود

بیش از ۱۰۰۰ ماینر کشف‌شده در کهگیلویه و بویراحمد امحا می‌شود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر عزم دولت برای برخورد با انشعاب‌های غیرمجاز و دستگاه‌های استخراج رمز ارز (ماینر)، از امحای بیش از یک هزار دستگاه ماینر کشف و ضبط شده غیرمجاز برای نخستین بار ، در هفته جاری خبر داد.

عیسی شهامت روز سه شنبه ششم خرداد در حاشیه دومین جلسه کمیته مدیریت مصرف برق استان گفت: از ابتدای طرح جمع آوری ماینرهای غیرمجاز،  ۱۰۱۸ دستگاه ماینر در استان جمع‌آوری شد که معادل مصرف یک سال، ۲۲ هزار مشترک خانگی برق مصرف کرده‌اند.

وی اظهارکرد: این ماینرها با وجود حجم زیاد مصرف برق و خسارت‌های بزرگی که به بار می‌آورند، هیچ خروجی برای اقتصاد کشور ندارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت مدیریت بار به منظور استمرار خدمات‌رسانی خاطرنشان کرد: کاهش یا قطع برق به مدت مثلا دو ساعت می‌تواند به طور موثری از قطعی گسترده برق در سطح کشور جلوگیری کند.

شهامت با اشاره به مصرف بهینه برق در بخش خانگی، اداری، تجاری و صنعتی تصریح کرد: ۵۱ درصد از مصرف برق استان مربوط به بخش خانگی، ۲۰ درصد مربوط به بخش صنعتی و کشاورزی و ۱۷ درصد به بخش ادارای و تعرفه عمومی و مابقی در سایر بخش‌ها اختصاص دارد.

 وی با تاکید بر اینکه ادارات دولتی باید در کاهش مصرف برق پیشتاز باشند، ادامه داد: قوانین و دستورالعمل‌هایی داریم که باید ادارات بخشی از نیاز خود را از انرژی خورشیدی تأمین کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مصوب شده که هفته ای یک اداره باید برنامه عملیاتی خود را برای تأمین انرژی از محل پنل‌های خورشیدی و دیزل ژنراتور ارائه دهد و این برنامه با اولویت ادارات پر مصرف انجام می‌شود.

شهامت با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه برق، تصریح کرد: مصرف برق در استان بالاست و رشد مصرف استان نسبت به متوسط کشوری ۱۰ درصد بیشتر است، که نیازمند تلاش برای فرهنگ‌سازی در این حوزه است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به بخش صنعت بیان کرد: برای  صنایع، برنامه‌ای مشترک برای کاهش مصرف در نظر گرفته شده تا تعطیلی‌ و کاهش تولید نداشته باشیم و فقط مصرف را به ساعات کم باری و روزهای تعطیل جابجا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۰:۲۶

یعنی هیچ کاربرد دیگری نداشتند یا از قطعات نمشد استفاده کرد که حتمآ باید امحا شوند؟ اگر کارشناس واقعی وجود داره جواب دهد و روشنگری فرماید، ممنون میشیم

avatar
امروز ۰۰:۱۸

پروانه بدید ساماندهی کنید

avatar
امروز ۰۱:۱۹

چرا باید این همه cpu و کارت گرافیک و قطعات مختلف که میشه جاهای دیگه ازشون استفاده کردو ریختن زیر غلتک این قطعات همگی با این وضع دلار با هزینه زیاد وارد کشور میشه بعد همین طوری امحا شون میکنن؟

avatar
امروز ۰۱:۴۱

هوشمندانه‌ترین سرنوشت برای این ماینرها فروش قانونی آنها به مراکز یا اشخاصی که دارای مجوز استخراج ارز دیجیتال هستند، و یا بازیافت تخصصی قطعات ارزشمند و مواد خام آنها مانند سیستم های خنک کننده و منبع تغذیه در صورت عدم امکان فروش کامل بود.

avatar
امروز ۰۲:۲۱

امحا چرا؟؟؟ قطعات مثل فنهای وروری وخروجی میشد برای تصب در کامپیوتر ارگانهای دولتی استفاده کرد.وخود کیتهای دستگاه رو میشد برای ارتقای نرم افرازهای بانکی بکار برد.بدنه رو برای ذوب در شرکتهای آلومینیوم سازی استفاده کرد.

avatar
امروز ۱۲:۵۴

امحاء کردن چه فایده نصف راه رفته شده لااقل جمع کن بشن مزرعه براشون صفحه خورشیدی بزنن برا افراد بیچاره ویا کارهای خرید وسایل اظطراری مملکت آمبولانسی،آتشنشانی ،امداد هوایی،....هر استان برا خودش

avatar
امروز ۱۴:۱۶

باید فوری قانونی تصویب کنه که هر ماینر صد برابر به دلار جریمه شود دارنده وارد کننده و خریدار . یک هفته ایی جمع می‌شود. و پاداش هر فردی که ماینر ها را کشف کند دانه ایی ده میلیون تومان حداقل باشد