• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404030603370
  • خبرنگار : 71955

وزیر آموزش و پرورش:

حرکت ملی برای ساخت مدارس استاندارد/ وجود حتی یک مدرسه سنگی هم قابل تحمل نیست

حرکت ملی برای ساخت مدارس استاندارد/ وجود حتی یک مدرسه سنگی هم قابل تحمل نیست

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر نقش بنیاد مستضعفان در حل یکی از مسائل اساسی نظام تعلیم و تربیت کشور، گفت: وجود مدارس سنگی در کشور دیگر قابل تحمل نیست.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در مراسم پایان مدارس ناایمن سنگی با بیان اینکه همت بنیاد مستضعفان بر این بود که یکی از ریشه‌ای‌ترین چالش‌های نظام آموزشی کشور را با کمک سازمان نوسازی مدارس و سازمان برنامه و بودجه حل کند، آغاز این نهضت با محوریت بنیاد مستعضفان را نویدبخش برکت و خیر بیشتر دانست و گفت: این گام مؤثر، زمینه‌ساز تحولی پایدار در مسیر توسعه عدالت آموزشی خواهد بود.

وی با تأکید بر نقش بنیاد امام رضا (ع) در مراسم پایان مدارس سنگی و آغاز عملیات اجرایی هزار و ۱۵۱ کلاس درس در رفع یکی از مهم‌ترین چالش‌های نظام آموزشی کشور، به وضعیت نامطلوب برخی مدارس اشاره کرد و افزود: وجود مدارس سنگی لکه‌ای سیاه در کارنامه انقلاب است که دیگر قابل تحمل نیست.

وزیر آموزش وپرورش از حرکت ملی برای ساخت مدارس استاندارد با مشارکت بنیاد امام رضا (ع)، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سپاه، نیروی انتظامی و خیرین خبر داد و گفت: در حال حاضر هزاران مدرسه استاندارد در کشور در حال ساخت است.

کاظمی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام بیش از هزار مدرسه کانکسی را اصلاح کرده و سپاه پاسداران حدود ۷ هزار مدرسه را تحت پوشش قرار داده است گفت: کمک بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان هزینه کِرد خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته نشانه حرکت و تحول‌آفرینی است.

وزیر آموزش و پرورش به اهمیت کیفیت آموزش تأکید کرد و ادامه داد: در کنار استانداردسازی فضاها و تجهیزات، نقش مدیران و معلمان به عنوان مهم‌ترین بخش کیفیت آموزش مورد توجه قرار گرفته است.

کاظمی برنامه‌ریزی برای آموزش معلمان در قالب اجتماعات یادگیری با رویکرد مشارکتی را از اولویت‌های وزارتخانه عنوان کرد و درباره برنامه‌های تربیتی افزود: اردوهای دانش‌آموزی یکی از ابزارهای مهم تربیتی است که می‌تواند خلأ ناشی از انزواگرایی دانش‌آموزان را پر کند و باید سرمایه‌گذاری جدی در این حوزه انجام شود.

وی با بیان اینکه طراحی نظام جامع اردو که مقاطع تحصیلی مختلف را به هم متصل کند، در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد، با تأکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت نخستین و مهم‌ترین خاستگاه ساخت آینده کشور است، اطهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و همت همگانی، می‌توان آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده رقم زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha