• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404030603538
  • منبع : مرکز مبادله ارز و طلای ایران

نماد روپیه و ین به بازار ارز تجاری آمد

نماد روپیه و ین به بازار ارز تجاری آمد

سخنگوی مرکز مبادله ایران اعلام کرد: بستر معامله دو نماد روپیه هندوستان و ین ژاپن در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله ایران فعال شد.

به گزارش ایسنا، اصغر بالسینی با اعلام خبری مبنی بر فعال شدن بستر معامله روپیه هندوستان و ین ژاپن در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله ایران مذکور: پیش از این پنج نماد ارزی در تابلوی معاملاتی بازار ارز تجاری فعال بوده است و روی همگی نمادها معاملات صورت گرفته است. هم اکنون نمادهای معاملاتی یورو، دلار، درهم، یوان، روبل، ین و روپیه فعال است و بازرگانان امکان خرید و فروش این ارزها را خواهند داشت.  

وی ادامه داد: براساس آمار گمرک در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۵۲‌ میلیون‌تن صادرات غیرنفتی به ارزش ۵۷.۸ میلیارد دلار داشته‌ایم و ارزش واردات به کشور نیز ۷۲.۴ میلیارد دلار بوده است؛ هند با ۱.۹ میلیارد دلار از عمده‌ترین مقاصد صادراتی غیرنفتی ایران در سال‌گذشته بوده است و همچنین ۱.۷ میلیارد دلار کالا نیز از این کشور وارد کشور شده است. فعال سازی نماد روپیه هندوستان کمک شایانی در تبادلات تجاری این دو کشور ایجاد خواهد کرد. گفتنی است، هر چند واردات ایران از ژاپن در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۴ میلیون دلار بوده است، اما اهمیت نوع کالاهای وارداتی باعث فعال سازی این نماد در بازار ارز تجاری شده است؛ کالاهای حوزه پزشکی و سلامت و صنعتی از عمده ترین کالاهای وارداتی از ژاپن است.

سخنگوی مرکز مبادله ایران با بیان اینکه انواع نمادهای ارزی با حجم بالا در بازار ارز تجاری مورد دادوستد بازرگانان قرار می گیرد، گفت: حجم کل معاملات بازار ارز تجاری از ابتدای سال تا ۳۱ اردیبهشت به ۴.۵ میلیارد دلار رسیده است. حجم کل معاملات این بازار طی دو ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ به تفکیک‌ نوع ارز،  ۵.۶ میلیارد درهم،  ۲.۴ میلیارد دلار، دو میلیارد یوآن، ۲۴۹ میلیون یورو و ۵۱۵ میلیون روبل بوده است.

بالسینی در پایان افزود: از ابتدای فعالیت بازار ارز تجاری تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، حجم کل معاملات این بازار در مرکز مبادله ایران بر مبنای ارزش دلاری، بیش از ۱۱.۵ میلیارد دلار بوده است که به تفکیک نوع ارز،  ۱۵.۶ میلیارد درهم،  ۵.۴ میلیارد دلار،  ۸.۹ میلیارد یوآن،  ۵۳۱ میلیون یورو و ۱.۷ میلیارد روبل بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha