به گزارش ایسنا بهزاد رایگانی در نشست تخصصی معاونت محیط زیست انسانی در همایش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست در تبریز افزود: نزدیک به ۲۰ هزار هکتار عملیات نهالکاری و بوته کاری در مناطق غبارخیز در سال گذشته انجام شده است و تدوین برنامه جامع گردوغبار برنامه اصلی ما است که لازم است در این خصوص از تجربیات همکاران استان به نحو احسن بهرهمند شویم.
صدیقه ترابی - معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست- نیز در این نشست گفت: تعهد ما پایان رسیدگی به ۷۷ طرح ارزیابی دارای پیشرفت فیزیکی در معاونت محیط زیست انسانی بود و خوشبختانه توانستیم در بازه زمانی مشخص شده بالغ بر ۲۰۰ طرح را تعیین تکلیف کنیم.
همچنین در این نشست مریم آویشن - مدیر کل دفتر پایش سازمان حفاظت محیط زیست- اظهارکرد: دستورالعمل پایش آلودگی بو تصویب و به استانها ابلاغ شد و در حوزه پایش آنلاین نیز درصدد استفاده از طرفیت هوش مصنوعی برای تحلیل و مدیریت دادههای آنلاین هستیم.
مهدی خادم ثامنی - مدیر کل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست- تاکید کرد: ضعف قوانین و مقررات در حوزه مدیریت پسماند باعث شده است تا نظارت کافی بر حوزه پسماند نداشته باشیم. اصلاح قانون مدیریت پسماند بهصورت ویژه پیگیری میشود و در صورت تصویب بسیاری از مشکلات ما در این زمینه رفع خواهد شد.
احمد طاهری - رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست- در این نشست گفت: تمرکز ما در کارگروههای ملی آلودگی هوا در دولت چهاردهم بر کلانشهرها بود که بیشترین درگیری را با این مساله دارند. تدوین سیاهه انتشار در سطح ملی در حال پیگیری و انجام است.
مرجان شاکری - مدیر کل دفتر ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست- نیز در این نشست تاکید کرد: پیشنویس آییننامه اثرات ارزیابی محیط زیست در دورههای گذشته تهیه شده است و امیدواریم در کوتاهمدت تصویب و ابلاغ شود. همچنین سامانه جامع اخذ فرآیند بررسی گزارشهای ارزیابی راهاندازی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست حسین شاهباز - مدیر دفتر طرح ملی حفاظت از لایه ازن - در این نشست گفت: انتقال فناوری ، تجهیز و تغییر خط تولید ۱۴۵۰ واحد تولیدی و خدماتی در سالهای اخیر انجام شده است و خوشبختانه اولین کشور در آسیا و اقیانوسیه بودیم که توانستیم در حذف مواد مخرب لایه ازن همکاری کامل با کنوانسیون مونترال داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات