• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404030704528
  • خبرنگار : 30147

فرماندار:

۱۵ مدرسه فرسوده در فریمان نیازمند رسیدگی فوری است

۱۵ مدرسه فرسوده در فریمان نیازمند رسیدگی فوری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار فریمان به فعالیت ۱۵ مدرسه فرسوده در این شهرستان اشاره کرد که نیاز به رسیدگی فوری و ایمن‌سازی یا تجدید بنا دارند.

مهدی ناصری در حاشیه جلسه شورای آموزش و پرورش در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در شهرستانی که به عنوان مهد تعلیم و تربیت و به یاد شهید معلم شناخته می‌شود، وجود مدارس کانکسی و سنگی در خور شأن نیست.

وی بر اهمیت معرفی ظرفیت‌های بند خ ماده ۲۰ برنامه هفتم توسعه تأکید کرد و افزود: توجه به توانمندی‌های برنامه هفتم پیشرفت که به کمک آن، مشارکت مالی مالیات‌دهندگان عمده از جمله صنایع در امور عام‌المنفعه تسهیل می‌شود، ضروری است.

ناصری ضمن بیان مشکلات موجود در فضاهای آموزشی شهرستان، عقب‌افتادگی فعلی را نتیجه بی‌توجهی به نیازهای بلندمدت و غفلت از ظرفیت‌های بین بخشی دانست و در همین خصوص پیشنهاد ایجاد دبیرخانه‌ای برای پیگیری مشارکت‌های خیرین در اداره آموزش و پرورش را مطرح کرد تا این امر به تسریع مناسبات و فرآیندها کمک کند.

وی با تأکید بر اینکه تدوین یک برنامه عملیاتی با زمان‌بندی مشخص برای پایش این مسئله ضروری است، خواستار تسهیل و تسریع در امر مدرسه‌سازی شد و بر اهمیت الگوبرداری از تجربه شهرستان مشهد در اجرای طرح «سه‌شنبه‌های افتتاح مدرسه» تأکید کرد.

فرماندار فریمان با اشاره به عزم جدی دولت در راستای توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و تربیتی با مشارکت مردم، به لزوم شناخت ذائقه اجتماعی اقشار مختلف اشاره کرد و گفت: مخاطب‌شناسی برای جلب مشارکت، یک هنر است که می‌تواند بسیاری از مشکلات را در زمینه مدرسه‌سازی حل کند.

وی با بیان اینکه تمامی مسئولان برای بهبود وضعیت آموزشی و توسعه زیرساخت‌های لازم برای تعلیم و تربیت جوانان باید تلاش کنند، با توجه به مشکلات موجود، بر نیاز به همکاری و مشارکت جامعه در این زمینه تأکید کرد و افزود: توجه به اهمیت برقراری ارتباط مؤثر با خیرین و صنایع ضروری است.

ناصری با بیان اینکه برای تحقق اهداف آموزشی و تربیتی، باید از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کرد، خواستار همفکری و هم‌افزایی همه بخش‌ها در این راستا شد.

وی معتقد است: با تلاش جمعی و بهره‌گیری از توانمندی‌های مردمی و خیرین، می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرده و به ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در شهرستان کمک کرد.

فرماندار فریمان با اشاره به اینکه مدارس فرسوده یکی از چالش‌های جدی نظام آموزشی در بسیاری از مناطق کشور به شمار می‌روند، افزود: این مدارس نه تنها بر کیفیت آموزش تأثیر منفی می‌گذارند.

وی توجه به مدارس فرسوده را نه تنها یک نیاز فوری، بلکه یک سرمایه‌گذاری برای آینده کشور دانست و اظهار کرد: با بهبود شرایط آموزشی، می‌توانیم نسلی توانمند، خلاق و مسئول را تربیت کنیم که قادر به مواجهه با چالش‌های آینده باشند؛ البته این امر مستلزم همت و همکاری همه اقشار جامعه است تا بتوانیم به هدف مشترک خود، یعنی ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در کشور، دست یابیم.

ناصری با اشاره به اینکه تشویق خیرین و صنایع به مشارکت در این زمینه می‌تواند به تأمین منابع مالی و انسانی لازم برای بهبود وضعیت آموزشی کمک کند، بیان کرد: تلاش ما در تحقق عدالت آموزشی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha