• جمعه / ۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404030905413
  • خبرنگار : 50105

بزرگترین خودروساز جهان روی دور خوش شانسی

بزرگترین خودروساز جهان روی دور خوش شانسی

تویوتا اعلام کرد که تولید و فروش جهانی این شرکت در آوریل برای چهارمین ماه متوالی، افزایش یافته که دلیل آن تقاضای قوی برای خودروهای هیبریدی و هجوم برای خرید در آمریکا به دلیل تعرفه‌های واردات دولت ترامپ، بوده است.

به گزارش ایسنا، شرکت خودروسازی تویوتا اعلام کرد فروش جهانی این شرکت در آوریل، نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۸۷۶ هزار و ۸۶۴ دستگاه خودرو رسیده است و فروش در آمریکا نیز به همان مقدار افزایش یافت که تحت تاثیر تقاضای قوی، از جمله هجوم برای خرید به دلیل تعرفه‌ها بوده است.

فروش خودروهای هیبریدی، حدود ۴۴ درصد از کل فروش جهانی تویوتا را در چهار ماه اول سال میلادی جاری تشکیل داده است.

طبق گزارش رویترز، تولید جهانی خودروی این شرکت ژاپنی در آوریل نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، هشت درصد افزایش یافت و به ۸۱۴ هزار و ۷۸۷ دستگاه خودرو رسید که این افزایش به دلیل افزایش تولید در ژاپن و بازارهای آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و چین بوده است. آمار تولید و فروش شامل برند لوکس لکسوس نیز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha