• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404032013259
  • خبرنگار : 71649

معتمدیان: تخلفات اراضی استان تهران به صورت هوشمند رصد شود

معتمدیان: تخلفات اراضی استان تهران به صورت هوشمند رصد شود

استاندار تهران اهمیت موضوع حرائم و پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز گفت: تخلفات اراضی استان تهران به صورت هوشمند و آنلاین رصد ماهواره‌ای شود.

به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان در حاشیه حضور در همایش شهرداران استان تهران با اشاره به اهمیت موضوع حرائم و پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز به پیشنهاد ارائه شده به سازمان امور استخدامی و اداری کشور در این خصوص اشاره کرد و گفت: تشکیل سازمان حرائم در استانداری تهران از جمله این پیشنهادات است.
 

استاندار تهران گفت: سازمان حرائم به عنوان نهاد عالی نظارتی عمل خواهد کرد و یکی از کارکردهای سازمان حرائم ایجاد هم افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌های ذیربط در حفظ و صیانت‌ از حرائم است.

معتمدیان با تاکید بر استفاده از فناوری‌های نوین نظارتی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی، حضور فیزیکی پلیس ساختمان برای جمع‌آوری اطلاعات کافی نیست و طی مذاکرات صورت گرفته با وزارت ارتباطات و سازمان جغرافیایی کشور پیشنهاد شده که تخلفات اراضی استان تهران به صورت هوشمند و آنلاین رصد ماهواره ای شود.

وی افزود: در حال حاضر تصاویر ماهواره‌ای با تأخیر ۵ روزه در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌گیرد، اما انشاءالله به زودی سیستم نظارتی آنلاین راه‌اندازی خواهد شد تا تغییرات غیرمجاز در حریم زمین‌ها به سرعت شناسایی شود.

استاندار تهران با تأکید بر لزوم برخورد قاطع با متخلفان گفت: یگان‌های نظارتی باید به محض شناسایی تخلفات، در اسرع وقت وارد عمل شوند و در این خصوص از ظرفیت دستگاه قضایی نیز استفاده خواهیم کرد و برخوردها صرفاً سلبی نخواهد بود.

براساس گزارش استانداری تهران، معتمدیان در پایان به موضوع حریم مشترک بین تهران و شهرستان‌های اطراف اشاره کرد و گفت: هر شهرستان مسئولیت حریم مربوط به خود را بر عهده خواهد گرفت و در این زمینه باید پاسخگو باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha