به گزارش ایسنا، عاطفه سادات مدبرنژاد با بیان اینکه موضوع لباس فرم دانشآموزان یکی از دغدغههای مهم والدین است گفت: تهیه لباس دانشآموزی بر اساس ماده ۸۵ آییننامه اجرایی مدارس، سازوکارهای مشخصی دارد و دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر لباس دانشآموزی به تمامی مدارس کشور ابلاغ شده است. همچنین براساس این ماده، مسئولیت تعیین نوع و رنگ لباس دانشآموزی با مشارکت شورای دانشآموزی به عهده شورای مدرسه است و اقدام برای تهیه با مشارکت شورای مدرسه بر عهده انجمن اولیا و مربیان مدرسه است.
وی با بیان اینکه در طراحی و دوخت لباس دانشآموزی، به هویت اسلامی – ایرانی ، هویت قومی و سلایق دانشآموزان توجه شود افزود: با همین رویکرد، جشنواره طراحی و دوخت لباس دانشآموزان آغاز شد که مخاطبان در دو بخش آزاد و دانش آموزی آثارشان را برای ما ارسال کردند. نکته قابل توجه در این جشنواره، حضور فعال دانشآموزان در طراحی و دوخت لباس دانش آموزان است.
مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان با بیان اینکه طرحهای برگزیده در هردو بخش به زودی در سامانه لباس دانشآموزی به صورت پیشنهاد در اختیار مدارس قرار میگیرد ادامه داد: این اقدام میتواند دید خوبی در زمینه سلیقه دانشآموزان به مسئولان مدرسه دهد و در انتخاب مناسب طرح لباس به آنها کمک کند.
مدبرنژاد با بیان اینکه به منظور رفاه حال خانوادهها و دانش آموزان به مدارس ابلاغ شده از تغییر رنگ و طرح لباس بهصورت سالیانه خودداری کنند و اگر لباس سال قبل دانشآموز قابلیت استفاده برای سال جدید را دارد می تواند در سال جدید مورد استفاده قرار گیرد اظهار کرد: قیمتگذاری لباس دانشآموزی بر اساس جنس پارچه و مولفههای دیگر انجام میشود. این نرخگذاری توسط ادارات صمت و اتحادیههای مربوط صورت میگیرد و آموزش و پرورش مرجع تصویب نرخ لباس دانش آموزی نیست.
انتهای پیام
نظرات