• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404032415637
  • خبرنگار : 50989

طلسم شش‌ساله شکست؛ هیئت بوکس قم به دنبال انتخاب رئیس جدید

طلسم شش‌ساله شکست؛ هیئت بوکس قم به دنبال انتخاب رئیس جدید

ایسنا/قم سرپرست هیئت بوکس قم گفت: پس از دو سال بلاتکلیفی، مجمع انتخابی هیئت در هشتم تیر سال جاری برگزار می‌شود تا با انتخاب رئیس جدید، فصل تازه‌ای در مدیریت این رشته ورزشی آغاز شود.

حامد توکلی سرپرست هیات بوکس استان قم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: هیئت‌های ورزشی دو نوع مجمع دارند، مجمع سالیانه که هر سال برگزار می‌شود و مجمع انتخابی که هر چهار سال یک‌بار به‌منظور انتخاب رئیس هیئت استان تشکیل می‌شود.  

وی ادامه داد: هیئت بوکس قم حدود شش سال از آخرین مجمع انتخابی خود گذشته است و طی دو سال اخیر نیز بدون رئیس فعالیت کرده است؛ در این مدت، هیئت در وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برد و مسئولان به‌صورت متناوب سرپرست‌هایی را برای مدیریت امور آن تعیین می‌کردند.  

توکلی اظهار کرد: وظیفه اصلی سرپرست، برگزاری مجمع و رسیدگی به امور جاری هیئت است، ازاین‌رو انتظار می‌رفت که پیگیری‌های لازم برای تشکیل مجمع صورت گیرد؛ خوشبختانه پس از دو سال وقفه، با تلاش‌های انجام‌شده، برنامه‌ریزی مجمع انتخابی به نتیجه رسید.  

وی افزود: هیئت استان که دارای حق رأی در انتخاب رئیس فدراسیون است، طی این دو سال در وضعیت نامشخصی قرار داشت و حتی گاهی بدون سرپرست اداره می‌شد، اما این بلاتکلیفی در حال پایان یافتن است.  

سرپرست هیئت بوکس استان قم گفت: تاریخ هشتم تیر از سوی فدراسیون به‌عنوان زمان برگزاری مجمع انتخابی هیئت بوکس استان قم تعیین شده است و ان‌شاءالله کاندیداهای ریاست هیئت نیز بزودی معرفی خواهند شد.  

وی در پایان اعلام کرد: این خبر به‌عنوان بشارتی برای علاقه‌مندان به ورزش بوکس محسوب می‌شود؛ و از مدیرکل ورزش و جوانان استان، به‌خاطر پیگیری‌های مستمر و رئیس فدراسیون بوکس کشور، به‌دلیل توجه ویژه‌ای که به این موضوع داشتند، بطور ویژه قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha