• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404061307926
  • خبرنگار : 50455

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم مطرح کرد

مدرسه‌یاری؛ گام بلند دولت و مردم برای تحول در نظام تعلیم و تربیت

مدرسه‌یاری؛ گام بلند دولت و مردم برای تحول در نظام تعلیم و تربیت

ایسنا/قم مدیر کل آموزش و پرورش استان قم، «توسعه عدالت» و «ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی» را به عنوان دو سیاست کلان برشمرد و گفت: اگر ما به تعریف نهاد انجمن اولیا و مربیان در مدارس بنگریم، این نهاد به عنوان بزرگ‌ترین نهاد مشارکتی و مردمی در مدرسه و فراتر از آن در جامعه، امروزه ثابت کرده که می‌تواند سیاست‌های آموزش و پرورش را به خوبی تامین، پشتیبانی و حمایت کند.

محمد جواد محمدی سعید، مدیر کل آموزش و پرورش استان قم، در همایش گردهمایی فعالان مدارس استان با عنوان «مدرسه‌یاران» که شامگاه ۱۳ شهریور در اردوگاه دانش‌آموزی ۱۵ خرداد برگزار شد، گفت: نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومی امروزه برای اجرایی کردن برنامه‌ها و به ثمر نشاندن فعالیت‌هایش نیازمند نگاه بلند و همراهی همه افراد مرتبط در جامعه هدف است، اما آنچه باید شاهد آن باشیم، نگاهی است که از همان ابتدا، با اهمیتی دوچندان، بر این اصل استوار باشد که نگاه سرمایه‌ای بر نگاه هزینه‌ای غلبه کند و اگر این امر محقق شود شاهد دو امر مهم یعنی ارزش‌آفرینی و فرهنگ‌سازی در نظام تعلیم و تربیت خواهیم بود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: ماموریت اصلی آموزش و پرورش، رسیدن به حیات طیبه در تمام ابعاد ارتباطی انسان است و لذا هدف غایی نظان تعلیم و تربیت که چیزی جز رسیدن به سلامت و سعادت معنوی نیست، محقق خواهد شد. این همان نقطه‌ای است که می‌توانیم در آن، سرمایه‌های انسانی را به سرمایه‌های اجتماعی تبدیل کنیم.

محمدی سعید گفت: هماتطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، ما برای اجرایی کردن سند تحول بنیادین به عنوان یک نقشه راه، سند ملی و مهم‌ترین سند آموزش و پرورش، نیاز به برنامه‌ای دقیق داریم. این نقشه راه هم‌اکنون پیش روی ماست و توسط مقام عالی وزارت و تیم مدیریتی، بر اساس سیاست‌های کلان دولت طراحی شده و امروزه به گونه‌ای در خدمت جامعه فرهنگی قرار گرفته که بر مبنای آن می‌توانیم سیاست‌های کلان آموزش و پرورش را که دقیقاً منطبق بر سیاست‌های دولت است، پیش ببریم.

 مدیر کل آموزش و پرورش استان قم افزود: از طریق این سیاست‌های کلان و با رویکرد محرومیت‌زدایی و تجهیز و بهینه‌سازی فضاهای آموزشی، می‌توانیم با محوریت نهاد مقدسی مانند انجمن اولیا و مربیان، گفتمان دولت را که چیزی جز توجه به آموزش و پرورش و نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی نیست، پیگیری کنیم.

وی با تأکید بر ارتقای کیفیت فعالیت‌های پرورشی و آموزشی، بیان کرد: با ورود مدرسه‌یاران به عرصه عمل، و با برنامه‌های مهمی مانند «توانا» و «شمیم» که به توانمندسازی نیروهای انسانی در حوزه مدیران، کادر اجرایی و آموزشی می‌پردازند، شاهد تحول خواهیم بود؛ تحول در مدرسه توسط مدیران و کادر اجرایی، و تحول در کلاس درس توسط معلمان.

محمدی سعید با اشاره به اینکه در آستانه «پروژه مهر» و شروع سال تحصیلی هستیم، لازم است همه همکاران مدرسه‌یار استحضار داشته باشند که حدود ۱۶۰۰ بازدید در هفته پیش رو توسط همکاران اداره کل و با مشارکت۶۰۰ پرسنل در کلیه ادارات نواحی و مناطق استان انجام خواهد شد و به حمدالله یک مانور بزرگ بازدید از فضاهای آموزشی خواهیم داشت.

مدیر کل آموزش و پرورش با اشاره به دو موضوع مهم در ارتباط با مدرسه یاران گفت: امروزه سیاست کلان آموزش و پرورش استان، با هدایت استاندار، دنبال کردن دو موضوع انرژی خورشیدی و تجاری‌سازی برخی از اماکن آموزشی در حاشیه فضای مدرسه است. انشاءالله با ورود دولت و مشارکت مردم در قالب مدرسه‌یاری، به زودی شاهد این خواهیم بود که مدرسه‌ای امن، باکیفیت و آماده در سریع‌ترین زمان میسر شود.

وی در پایان تصریح کرد: انشاءالله برای شروع کار امسال، شعار  «هدایت، تعالی و مدیریت فرد و جامعه» را در نظر گرفته‌ایم تا شاهد شکوفاسازی استعدادهای دانش‌آموزان و آینده‌سازان استان باشیم و در رشته‌ها و عرصه‌های آموزشی، پرورشی، پژوهشی و تحقیقاتی، رتبه‌های کلان و قابل توجهی در سطح کشور کسب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha