• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404033120173
  • خبرنگار : 71662

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی اعلام کرد

هیچ گونه کمبودی در عرضه مرغ و محصولات پروتئینی وجود ندارد/ ادامه بی وقفه فعالیت صنعت بسته بندی

هیچ گونه کمبودی در عرضه مرغ و محصولات پروتئینی وجود ندارد/ ادامه بی وقفه فعالیت صنعت بسته بندی

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت مرغ و پروتئینی کشور با تاکید بر استمرار کامل و بدون وقفه فعالیت‌های این بخش در شرایط حساس فعلی، از آمادگی کامل زنجیره تامین و توزیع محصولات در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، مسعود رسولیدرباره تامین محصولات پروتئینی اظهار کرد: در شرایط کنونی و با وجود چالش‌های متعدد ناشی از شرایط جنگی، کوچک‌ترین وقفه‌ای در روند تولید و بسته‌بندی محصولات پروتئینی رخ نداده است. تمامی شرکت‌های فعال در این صنعت با بهره‌گیری از نیروی انسانی مستمر و در سه شیفت‌ کاری کامل، به طور شبانه‌روزی مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: زنجیره توزیع نیز با توان قابل توجهی در حال خدمت‌رسانی به بازار است. در حال حاضر بیش از ۲۶۰۰ دستگاه خودروی یخچال‌دار آماده به کار داریم که به صورت مستمر و با رعایت استانداردهای حمل و نگهداری محصولات، فرآورده‌های پروتئینی را به نقاط مختلف کشور ارسال می‌کنند.

رسولی ادامه داد: علاوه بر این، شبکه گسترده‌ای از حدود ۷۰۰۰ شعبه فروشگاه زنجیره‌ای در سراسر کشور به ویژه در استان‌های مازندران، گیلان و البرز که دارای بیشترین میزان تقاضا هستند، به طور کامل تامین شده و محصولات بسته‌بندی شده بر اساس سفارش و نیاز این فروشگاه‌ها در دسترس مصرف‌کنندگان قرار دارد.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت مرغ و پروتئینی با اشاره به نقش مهم مردم در پایداری این صنعت خاطرنشان کرد: مردم همواره بزرگ‌ترین پشتوانه و سرمایه این صنعت بوده‌اند و تا امروز نیز با خرید خود از ما حمایت کرده‌اند. ما نیز متعهد هستیم که با تمام توان و به بهترین شکل ممکن به تأمین نیازهای غذایی جامعه ادامه دهیم و رضایت مشتریان را در اولویت قرار دهیم.

وی در پایان ضمن دعوت از نمایندگان ،بازرسان و مسوولین برای بازدید میدانی از وضعیت تامین کالاها گفت: ایشان می‌توانند با مراجعه حضوری به مراکز توزیع و فروش، از موجودی و تامین بی‌وقفه محصولات اطمینان حاصل کنند. این تضمین را به مردم می‌دهیم که هیچ گونه کمبودی در عرضه گوشت مرغ و محصولات پروتئینی وجود ندارد و روند تولید و توزیع به صورت پایدار و مستمر ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha