• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404040603810
  • خبرنگار : 50187

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان:

تدبیر مقام معظم رهبری عامل اصلی آرامش در روزهای بحرانی بود

تدبیر مقام معظم رهبری عامل اصلی آرامش در روزهای بحرانی بود

ایسنا/کرمان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان گفت: تدبیر و فرماندهی رهبر معظم انقلاب، عامل اصلی آرامش و انسجام جامعه در روزهای بحرانی بود؛ آرامشی که اگر نبود، مدیریت شرایط کشور می‌توانست با چالش‌های جدی مواجه شود، این نعمت بزرگ باید همواره قدر دانسته شود.

حجت‌الاسلام علی توکلی امروز ۶ تیرماه به مناسبت هفته قوه قضائیه پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرمان با بیان اینکه عدالت، مفهومی فطری و مطلوب در نگاه همه انسان‌هاست، اظهار کرد: عدالت خواسته‌ای مشترک بین دینداران و غیر دینداران است، همگان کسی را که عادل است تحسین می‌کنند و از ظلم و بی‌عدالتی بیزارند.

وی بر نقش افراد در برپایی عدالت تأکید کرد و افزود: اگر هر فردی در جامعه حقوق دیگران را رعایت کند و در استفاده از امکانات، دیگران را نیز مدنظر قرار دهد، بسیاری از مشکلات اجتماعی و حقوقی خودبه‌خود حل خواهد شد.

 توکلی با اشاره به اینکه قوانین زمانی وضع می‌شوند که افرادی قصد تعدی به حقوق دیگران دارند، بیان کرد: منشأ عدالت و رعایت حقوق دیگران در جامعه، تربیت دینی و اخلاقی صحیح است.

 رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان در ادامه با اشاره به حجم گسترده پرونده‌ها در دستگاه قضائی، اظهار کرد: بخش‌های مختلف ممکن است منشأ پرونده‌های متعدد در دادگستری باشند.

 وی کمبود منابع انسانی و امکانات قوه قضائیه را چالشی جدی دانست و گفت: با این حجم پرونده، دستگاه قضایی توان پاسخگویی مؤثر ندارد، از سوی دیگر، سهل‌انگاری برخی مدیران در انجام وظایف قانونی و کوتاهی بانک‌ها در وصول اقساط در موعد مقرر، خود به تولید و افزایش پرونده دامن می‌زند.

 توکلی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر، تصریح کرد: آمریکا در تجاوزات اخیر خود سیلی محکمی از ملت ایران دریافت کرد، مردم ما با حفظ انسجام ملی از کیان کشور دفاع کردند، اما نباید از نقش بی‌بدیل مقام معظم رهبری غافل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha