• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404041006625
  • خبرنگار : 51036

انجام ۱۸۶۱ مورد بازرسی در حوزه کالاهای اساسی چهارمحال و بختیاری

انجام ۱۸۶۱ مورد بازرسی در حوزه کالاهای اساسی چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: از تاریخ ۲۳ خرداد تا ۹ تیر در مجموع یک هزار و ۸۶۱ مورد بازرسی در حوزه کالاهای اساسی در استان صورت گرفته که برای ۱۵۴ مورد از آنها پرونده تشکیل شده‌است.

بیژن بهرامی امروز ۱۰ تیر در جلسه قرارگاه اقتصادی، امنیت غذایی و تأمین نیازهای ضروری استان اظهار کرد: شهرستان شهرکرد با ۲۸۱ مورد بازرسی بیشترین و شهرستان فارسان با ۳۰ مورد بازرسی کمترین بازرسی‌ها را به خود اختصاص داده‌ است، همچنین شهرستان فلارد با ۵۹ مورد بازرسی صورت گرفته پرونده تخلفی از آن ثبت نشده‌است.

بهرامی در رابطه با ارزش ریالی تخلفات گفت: ارزش ریالی تخلفات بیش از ۹ میلیارد ریال بوده است.

وی در ادامه در رابطه با تعداد قاچاق‌های صورت گرفته گفت: در این مدت سه مورد قاچاق ثبت شده‌ که ارزش این کالاها بیش از ۱۵میلیارد ریال بوده است.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این مدت، یک مورد پرونده فروش کالای اجباری به ارزش ۹۰۰ میلیون ریال و تعداد هشت پرونده احتکار به ارزش سه میلیارد و ۶۹۰ ریال ثبت شد.

به‌گفته وی، در شهرستان شهرکرد و فارسان بیشترین تعداد احتکار وجود داشته‌است.

بهرامی تأکید کرد: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده تا تاریخ ۱۵ تیر، بازرسان در روزهای عادی و تعطیل به بازرسی‌ و سرکشی‌های خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: بازرسان در ایام تعطیل از ساعت شش تا هشت صبح در شیفت‌اول نانوایی‌ها و از ۱۰ تا ۱۲ ظهر در شیفت‌دوم نانوایی‌ها نظارت دارند، همچنین در ساعات بعدازظهر با اتاق‌اصناف و اتحادیه نیز اکیپ‌های مشترکی را برای سرکشی و گشت تشکیل داده‌ایم.

سعید فلاح، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز اظهار کرد: از تاریخ ۲۳ خرداد تا امروز ۱۱۲ مورد سرکشی از واحدهای تولید و توزیع در استان صورت گرفته که از این تعداد پنج مورد مربوط به شرکت‌های پخش بوده‌است.

وی در ادامه افزود: در جریان این بازدیدها، ۱۲ مورد بازدید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام شده و یک مورد گران‌فروشی را شاهد بودیم که توسط بازرسان حاضر در گشت، کشف و پرونده آنها تشکیل شده‌است. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از ۱۵ مورد بررسی مربوط به عمده‌فروشان ۱۱ مورد گران‌فروش توسط بازرسان ثبت شده که یک مورد گران‌فروشی روغن و ۱۰ مورد آن گران‌فروشی برنج بوده‌ است، همچنین یک مورد فروش اجباری و یک مورد احتکار نیز کشف شد.

فلاح گفت: طبق گزارشات ارائه‌ شده در بازرسی از واحدهای تولیدی ۳۲ تن شیر تاریخ مصرف گذشته و دو هزار و ۵۰۰ کارتن آبمیوه که بدون مجوز استاندارد تولید شده بودند، کشف شده‌است و این آمار در اختیار علوم‌پزشکی استان قرار گرفته تا در زمان معین‌شده برخورد قانونی با این افراد انجام گیرد.

وی بیان کرد: در بازرسی از ۲۷ مورد نانوایی‌ یک مورد گران‌فروشی ثبت شد، همچنین هفت مورد سرکشی از کشتارگاه‌ها باحضور بازرسان صنعت، معدن و تجارت و دامپزشکی انجام شد.در ادامه

انتهای‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha