صادق حسین زاده ملکی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص برنامههای معاونت پرورشی برای اوقات فراغت دانشآموزان، گفت: پروتکلهای اوقات فراغت هم در شرایط جنگی و هم در شرایط بعد از آتش بس به روز رسانی و ابلاغ شده، تفویض اختیاری به استانها داده شد زیرا هر استانی با توجه به شرایط متفاوتی که خواهد داشت در لحظه تصمیم گیری میکند.
وی با بیان اینکه هر چالشی ایجاد میشود فرصتی تربیتی است، افزود: هرچه فعالتر و عملیاتیتر برخورد شود، دانشآموزان و والدین آنان به علو روحی و رفتاری و فکری دست پیدا میکنند که باعث رشد دانشآموزان میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در موقعیت خاص، از شرایط حقیقی به مجازی و از مجازی به حقیقی تدابیری در نظر گرفته شده است. مثلا در شرایط حقیقی کلاسها در استانها برگزار میشود و در صورت بروز اتفاق، چند روز کلاسها به صورت مجازی برگزار میشود. اما خط تماس معلمان و مربیان با دانشآموزان به بهانه برنامههای اوقات فراغت تا حدامکان حفظ میشود.
حسین زاده ملکی در خصوص برنامههای اربعین نیز گفت: زمینه برنامههای اربعین در حال آماده شدن است، اعتقاد داریم هیچ کاری را نباید متوقف کنیم منتهی باید پیشبینیهای ناظر به شرایط روز را نیز در نظر بگیریم. ممکن است برنامههای اربعین به حالت عادی برگزار شود، ممکن است با شرایط خاصی سفرها انجام شود یا ممکن است به آن عمومیت برگزار نشود اما در حال حاضر با شرایط فعلی جریان اربعین ادامه دارد و محکم دنبال میشود.
وی با بیان اینکه مقدمه سازی برای برنامههای اربعین رها نخواهد شد، افزود: در آستانه اربعین تصمیمگیری میشود که پروتکلها و سناریوهای جایگزین دنبال شود یا نشود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش گفت: در شرایط اخیر به دستور وزیر به بخشهای مختلف، تدارک ویژهای در نظر گرفته شد و نسبت به موضوعات اصلی آموزش و پرورش از جمله موضوعات تربیتی و فرهنگی و آموزشی سناریوهای مختلف طراحی شده است که با تغییر شرایط ابلاغ میشوند.
وی افزود: سفر اربعین هرساله چالشهایی را به همراه داشته است، سالهای اول چالش در آن طرف مرزها وجود داشت اما به هر حال این جریان ادامه داشته و دارد و در حال حاضر دوستان به قوت در حال فراهم کردن تدارک و مقدمات هستند.
انتهای پیام
نظرات