به گزارش ایسنا، مهندس محمدیاشار لطفی با اعلام مطلب فوق گفت: یکی از الزامات بهره وری حداکثری ایستگاههای شبکه مترو، ساخت ورودی های دوم و یا بیشتر است تا ضمن تسهیل تردد مسافران و تامین دسترسی های متعدد، در مواقع بحرانی نیز بتوان شرایط ایمن تری را برای رفت و آمد مردم مهیا ساخت.
وی گفت: در این زمینه از آغاز عملیات اجرایی احداث خط ۷ مترو، سیاست شرکت متروی تهران بر آن بود که به موازات راه اندازی ایستگاههای جدید، مسئله ساخت ورودیهای دوم و یا سوم را با جدیت پیگیری کند.
سرپرست مجری خط ۷ متروی تهران افزود: به این ترتیب امروز که راه اندازی فقط یک ایستگاه از خط ۷ مترو باقی مانده است (ایستگاه ورزشگاه تختی) عملاً ۱۷ ایستگاه دارای ورودی های تکمیلی بوده و ورودی دوم ایستگاه هلال احمر هم بزودی بهره برداری خواهد شد.
مهندس لطفی در ادامه به ایستگاههای باقی مانده خط ۷ مترو به لحاظ بهره مندی از ورودی دوم اشاره کرد و گفت: ایستگاههای بوستان گفتگو، شهدای هفدهم شهریور و میدان کتاب، ایستگاههایی هستند که هنوز ورودی دوم ندارند؛ اما طبق برنامه زمان بندی، سعی داریم در سال جاری ورودی جدید ایستگاههای میدان کتاب و شهدای هفدهم شهریور را ساخته و راه اندازی کنیم.
بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، در شرایط فعلی و با فهرست بهای کنونی، فرآیند ساخت و تجهیز ورودی دوم برای هر ایستگاه مترو، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه در بردارد و البته موارد دیگری مانند تملک اراضی لازم برای جانمایی و احداث کیوسک ورودیهای دوم هم پیش نیاز این مسئله محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات