حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد اصغری، رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز ۱۷ تیر در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات انجامشده در شرایط جنگ، از تولید محتوای تخصصی در قالبهای مختلف رسانهای با عنوان روایت صادق خبر داد و اظهار کرد: جنگ نوعی درگیری بین دو کشور است که عموماً در آن از سلاحهای سخت بر علیه یکدیگر استفاده میشود، اما با پیشرفت تکنولوژی و ظهور و بروز رسانهها نوع جنگ از سخت به نرم تغییر کرده است.
وی افزود: جنگ نرم افکار انسان را نشانه گرفته و بر رفتار او تاثیر میگذارد که این از طریق رسانه و ابزارهای نرم انجام میشود، در این جنگ خبری از سلاح، تانک و توپ و تجهیزات نظامی نیست، بلکه رسانه، فیلم، تلویزیون، ماهواره، اینترنت، سینما و شبکههای اجتماعی این کار را انجام میدهد، دشمن در جنگ نرم با استفاده از این ابزارها بر فکر و تصمیم انسانها تاثیر گذاشته و رفتار آنها را تغییر میدهد.
اصغری بیان کرد: به طور عمومی در دنیا، جنگ رسانهای از سوی کشورهای استعمارگر به سوی کشورهای مستعمره یا مستقل صورت میگیرد تا آنها را با اهداف خود همسو کنند و یا در غیر اینصورت به آنها ضربه بزنند و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شامل هجمه کشورهای استعماری غرب علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مستقل و قدرتمند منطقه خاورمیانه و عرصه بینالملل بود.
عضو هئیت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) با تأکید بر پاسخگویی سریع و مستند به شبهات بهعنوان اولویت اصلی مرکز، افزود: در کنار تولید محتوای تبلیغی و آموزشی، کانالی اختصاصی در نرمافزار «پاسخگو» با نام «وعده صادق» راهاندازی شد تا دسترسی مردم به خدمات تسهیل شود. همچنین، کتابهای الکترونیک اعتقادی و تاریخی در قالب متنی و صوتی تولید و عرضه شده است.
رئیس مرکز در ادامه به خدمات مشاورهای ارائه شده اشاره کرد و گفت: با هدف حمایت روانی از مردم در شرایط بحران، تعداد کارشناسان بخش تلفنی و گفتوگوی آنلاین افزایش یافت تا بهویژه در زمینه کاهش اضطراب ناشی از جنگ، خدمات بهتری ارائه شود. از سوی دیگر، با برگزاری نشستهای علمی و تولید محتوای آموزشی، سطح کیفی خدمات کارشناسان ارتقا داده شد.
اصغری با اشاره به نتایج این اقدامات، تصریح کرد: تولیدات متنوع مرکز، نشاندهنده عزم جدی ما برای ایفای نقش مؤثر در فضای مجازی و رسانهای است. ترکیب «سرعت در پاسخگویی» و «غنای محتوایی» زمینهساز روشنگری، امیدآفرینی و تقویت تابآوری جامعه بوده است.
وی در بخش پایانی سخنانی خود اضافه کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بهرهگیری از ۴۰۰ کارشناس مجرب، روزانه به ۱۰ هزار پرسش دینی در حوزههای تخصصی از جمله؛ «تفسیر و علوم قرآن»، «علوم و مباحث حدیثی»، «مشاوره و روانشناسی»، «کلام و اعتقادات»، «احکام شرعی»، «اخلاق و تربیت»، «تاریخ و سیره» و «سیاسی و اجتماعی» پاسخ میدهد.
انتهای پیام
نظرات