• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404073019760
  • خبرنگار : 50989

رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا):

مهم‌ترین رسالت مرکز افکارسنجی کمک به فرآیند سیاست‌گذاری در سطح کلان است

مهم‌ترین رسالت مرکز افکارسنجی کمک به فرآیند سیاست‌گذاری در سطح کلان است

ایسنا/قم رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با بیان اینکه فعالیت‌های مرکز افکارسنجی  نیازمند علمی و فرهنگی است، ادامه داد: ما باید ظرفیت بی‌نظیر ایسپا و جهاددانشگاهی را به درستی درک کرده و گام‌هایمان را در مسیر تقویت آن برداریم. مهم‌ترین مأموریت و رسالت مرکز اخبارسنجی دانشجویان ایران، کمک به فرآیند سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در سطح کلان است. 

ابراهیم شیرعلی، چهارشنبه ۳۰ مهر در دومین روز از نودوسومین گردهمایی معاونان فرهنگی، رؤسای سازمان‌ها و مراکز فرهنگی جهاددانشگاهی کشور و نهمین گردهمایی مدیران شعب سازمان دانشجویان، که در سالن حکمت دانشگاه قم در حال برگزاری است، بیان کرد: یکی از وجوه ممیزه‌ اصلی مرکز ایسپا که در حال حاضر آن را از سایر مراکز نظرسنجی متمایز می‌سازد، شبکه‌ گسترده‌ شعب آن در سطح کشور است، اگرچه دیگر مراکز نیز عموماً ادعای داشتن دفاتر فراگیر را دارند اما در عمل، فاقد شبکه‌ ارتباطی و سازمانی منسجمی هستند که ما در جهاددانشگاهی موفق به ایجاد آن شده‌ایم. 

رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) افزود: لازمه‌ تحقق این هدف، آن است که بتوانیم وضعیت موجود و نیز روند تغییرات جامعه را به درستی شناسایی و پایش کنیم. بر این اساس، مسئولیت اصلی آن، تولید، انباشت و تحلیل داده‌ها و همچنین شناسایی روندها و نقاط حساسی است که بتواند پشتوانه‌ای برای تصمیم‌گیری‌های دقیق فراهم آورد.

وی در پایان اضافه کرد: ما برای سال جاری چهار طرح کلیدی تعریف کرده‌ایم که یکی از آن‌ها، طرح رصد محیط دانشگاهی و بررسی ارزش‌ها و نگرش‌های دانشجویان است؛ این طرح نقشه‌ راه ایسپا برای درک عمیق فضای دانشگاه و افکار دانشجویی خواهد بود.

در ادامه، حامد علی‌اکبرزاده، رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی، بیان کرد: به‌طورکلی در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب باید چند مهارت را در بین دانشجویان تقویت کنیم و یکی از این مهارت‌ها مهارت خواندن است.

وی با اشاره به راه‌اندازه باشگاه مطالعه دانشجویی و طرح «سریر» افزود: مرحله نیمه نهایی جشنواره «سریر» ۲۱ آبان‌ در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، همچنین سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی برگزار خواهد شد.

علی‌اکبرزاده با اشاره به ضرورت توجه به اولویت‌های موضوعی در سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی اظهار کرد: مهارت نوشتن دیگر مهارت موردنیاز برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب است و در این راستا جهاددانشگاهی خود را موظف می‌داند تا بستر حضور افراد توانمند در این عرصه را فراهم آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha