صادق حسین زاده ملکی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص آغاز فعالیت پایگاههای اوقات فراغت تابستانه وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامههای پایگاههای اوقات فراغت از اردیبهشتماه جمع بندی و مُباحثات لازم آن انجام و هماهنگیها با استانها و ظرفیتهای لازم آن مشخص شد اما در آستانه آغاز فعالیت پایگاهها با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مواجه شدیم که باعث شد استانها با شرایط متفاوتی روبرو باشند.
وی با بیان اینکه این موضوع باعث شد پروتکلها و دستورالعملها به روز و ناظر به شرایط جنگی دوباره بازطراحی و برای استانها ارسال شود افزود: در پروتکل جدید بر اساس شرایط جنگی موضوع اوقات فراغت، پایگاهها و کلاسها تطبیق داده شد و سناریوهای متفاوتی در شرایطی که رویارویی مستقیم وجود دارد، در شرایط آتش بس و هدفهای مختلف مطرح شد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقد هستیم در شرایط دشوار، چالشهایی که برای مخاطب به وجود میآید جزو بهترین فرصتهای تربیتی حساب میشوند زیرا نسلهایی که در شرایط سخت تربیت میشوند در پیشبرد مسایل زندگی موفقتر هستند ادامه داد: در نهایت با بروزرسانی پروتکلها، فعالیت پایگاهها آغاز و در هر استان شرایط متفاوت بود.
حسین زاده ملکی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط نسبتا پایداری وجود دارد و کارها به شکل روانتری در حال انجام است گفت: البته پیشبینیهای مختلف را در شرایط متفاوت داریم و پایگاهها در استانها از هر نظر آمادگی لازم را دارند.
وی با بیان اینکه در پایگاههای تابستانه علاوه بر برنامههای سرگرمی و آموزشهای مهارتی، به موضوع فناوریهای نوین تمرکز ویژهای توجه شده است افزود: در استانهای مختلف برنامههای متنوعی در حال برگزاری است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در برخی استانها به دلیل شرایط به وجود آمده ثبتنام ها با تاخیر همراه بود ادامه داد: همه ظرفیتهایی که میتوانند به خدمت این موضوع بیایند بسیج شدهاند، ظرفیتهای خارج آموزش و پرورش مانند مساجد، پایگاههای شهرداریها تا ظرفیتهای درون آموزش و پرورش شامل مدارس، کانونهای فرهنگی و تربیتی، دارالقرآنها، اردوگاهها و تشکلهای دانش آموزی به خدمت گرفته شدهاند.
حسین زاده ملکی با بیان اینکه برنامهها برای کلیه مقاطع تحصیلی برنامهریزی شده است و تفاوت تنها در نوع برنامه هاست گفت: برنامهها تا پایان تابستان دایر است اما فعالیت تابستانه برخی پایگاهها زودتر پایان مییابد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مدارسی که جهت اسکان فرهنگیان در نظر گرفته شده است با فعالیت پایگاههای تابستانه در آن مدارس تداخل برنامهای دارند یا خیر؟ اظهار کرد: مدارس اسکان با مدارس پایگاههای اوقات فراغت متفاوت هستند علاوه بر آن ۱۱۸۲ کانون فرهنگی و تربیتی در کشور و تعداد زیادی دارالقرآن وجود دارند، در نتیجه پایگاههایی فراتر از خود مدرسه در خدمت این موضوع هستند در نتیجه تداخل برنامهای وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، این برنامهها با هدف تقویت هویت دینی، ملی و اجتماعی دانشآموزان، ارتقای سلامت جسمانی، پرورش مهارتهای فردی و اجتماعی، و پاسخگویی به علایق و نیازهای آنان طراحی شده است. همچنین ثبتنام دانشآموزان از طریق بستر «نورینو» انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات