آزاد شیخویسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیشبینیهای صورت گرفته مبنی بر افزایش دمای هوا در استان طی روزهای آینده، گفت: این امر میتواند خطر آتشسوزی در عرصههای محیط زیست را افزایش دهد.
وی ادامه داد: طبیعی است وقتی رطوبت در پوشش گیاهی پایین باشد و از سوی دیگر دمای هوا بالا برود، خطر آتشسوزی نیز افزایش مییابد. خصوصا اگر شیشه و یا پلاستیک در این مناطق رها شود که عملکردی مانند ذرهبین داشته و باعث بروز آتشسوزی میشود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه از آمادهباش نیروهای اجرایی یگان حفاظت محیط زیست استان برای اطفاء فوری حریقهای احتمالی یاد کرد و افزود: ۱۰۰ نیروی محیطبان پای کار هستند و در شرایط نیاز از ظرفیت افراد محلی، NGO ها و ... نیز استفاده میشود.
شیخویسی خاطرنشان کرد: در شرایط معمول محیطبانان یک منطقه برای اطفاء حریق همان منطقه کافی هستند، اما اگر حریق گسترده و منطقه صعبالعبور باشد، از ظرفیت محیطبانان دیگر مناطق هم استفاده میشود.
وی همراهی مردم را برای جلوگیری از وقوع حریق ضروری دانست و با تاکید بر اینکه بخش عمده آتشسوزیها بواسطه عوامل انسانی ایجاد میشود، یادآور شد: تقاضا داریم گردشگران، کوهنوردان و... از روشن کردن آتش در محیط طبیعی خودداری کنند و به هیچ عنوان پسماندهای خود را روی زمین رها نکنند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۳۰ مورد حریق در عرصههای محیط زیست استان رخ داده، وسعت این آتشسوزیها را نزدیک به ۴۰۰ هکتار اعلام کرد.
به گفته شیخویسی، عمده موارد حریق مربوط به شهرستان کرمانشاه و منطقه حفاظت شده بیستون بوده است.
انتهای پیام
نظرات