سیدمصطفی آیتاللهی موسوی ۱۸ تیرماه در نشست مشترک نمایندگان مجلس و فرمانداران ۶ شهرستان استان کرمان به میزبانی رفسنجان با اشاره به اهمیت همگرایی منطقهای اظهار کرد: برگزاری این جلسات در مناطقی که دیدگاههای مشترکی در قبال مسائل شهرستانی دارند، میتواند به حل مشکلات و اجرای برنامههای توسعهای به شکل مؤثر کمک کند.
وی رفسنجان را از جمله شهرهای موفق و الگوی استان کرمان دانست و گفت: در رفسنجان، فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر یکدل عمل کردهاند و طرحهای متعددی با موفقیت اجرا شده است.
موسوی با اعلام اینکه بودجه عمرانی استان در سال جاری ۱۲ هزار میلیارد تومان است، گفت: اگر ۸۰ درصد این بودجه تخصیص یابد، نسبت به سال گذشته (با ۸۰۰۰ میلیارد تومان) حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش دارد.
وی به وجود ۳۰۰۰ پروژه نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیان کرد: این بودجه اگر تخصیص یابد میتواند به تکمیل بخشی از پروژههای نیمهتمام استان کمک کند.
معاون استاندار کرمان به چالشهای استان اشاره کرد و گفت: استان ۲۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه دارد که عمدتاً بدون استاندارد هستند و نیازمند روکش، تعمیر و رفع نقاط حادثهخیز.
وی درباره راهآهن نیز اظهار کرد: متاسفانه راهآهن استان توسعه لازم را نداشته و نمیتواند بار ترافیکی جادهها را کاهش دهد؛ در حالی که هر سال تعداد تردد در جادهها ۶ تا هشت درصد افزایش مییابد.
ظرفیت بالای انرژی خورشیدی در کرمان
وی درباره برق و انرژی در استان کرمان گفت: در حال حاضر ۶۰۰۰ مگاوات ظرفیت خورشیدی پروژه در حال اجرا داریم و ۸۴۰۰ مگاوات دیگر نیز در مراحل مختلف از جمله دریافت مجوز، زمین و ... قرار دارد.
موسوی تأکید کرد: ما در استان کرمان ۴۲۰۰ مگاوات تولید برق داریم در حالی که مصرف برق در استان ۳۰۰۰ مگاوات است و نباید خاموشیها برای این استان اعمال شود.
معاون عمرانی استاندار کرمان با انتقاد از عدم تفویض اختیارات لازم به استان گفت: برای مجوزهایی مثل نیروگاهها باید تأییدیه از وزارتخانه گرفته شود که زمانبر بوده و باعث تأخیر در اجرای پروژهها میشود.
موسوی در پایان به موضوع مسکن اشاره کرد و گفت: در استان کرمان زمینهای لازم برای طرح جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن تهیه شده و در حال اجرای پروژهها هستیم.
انتهای پیام
نظرات