• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۱۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404042213024
  • خبرنگار : 50175

رئیس امور توزیع برق شهرستان خبر داد

کشف ۲۶ مورد دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در بروجرد

کشف ۲۶ مورد دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در بروجرد

ایسنا/لرستان رئیس امور توزیع برق بروجرد گفت: از ابتدای سال تاکنون دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز کشف شده است.

محمدعلی خسروی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به شرایط خشکسالی سال زراعی گذشته و کاهش ذخایر آب در پشت سدها با کاهش شدید تولید برق در نیروگاه‌های برق آبی هستیم که یکی از مهمترین علل ناترازی انرژی برق این مهم است.

وی با اشاره به افزایش دمای هوا نسبت به سال گذشته و تاثیر آن بر افزایش مصرف برق، خاطرنشان کرد: هر درجه هوا که گرم‌تر می‌شود بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ مگاوات به مصرف برق شبکه افزوده خواهد شد.

رئیس امور توزیع برق بروجرد اضافه کرد: وجود انشعابات غیرمجاز در بحث تولید رمز ارزها و غیرمجازهای متفرقه‌ای که در سطح شبکه وجود دارند که در این زمینه اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و در حال اجرا است.

خسروی با بیان اینکه در این راستا با متخلفین با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی برخورد می‌شود، بیان کرد: از اول سال تاکنون در شهرستان ۲۶ مورد دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز داشتیم و جریمه‌های قابل توجهی برای این متخلفین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: مشکل دیگری که در زمینه ناترازی داریم مصرف بی‌رویه در بخش‌های مختلف است که همه مردم در هر بخشی که از انرژی برق استفاده می‌کنند باید بحث اسراف کنار گذاشته و کمک دهند که شرایط بهتر شود.

رئیس امور توزیع برق بروجرد تصریح کرد: برای عبور از این شرایط وزارت نیرو برنامه‌های در دست اجرا دارد که به دو دسته تقسیم شده‌اند که گروه اول آنها ۱۴ مگاپروژه بوده که شامل احداث نیروگاه‌های جدید برق حراراتی، انجام به موقع تعمیرات نیروگاه‌ها، ارتقاء سطح نیروگاه‌های موجود، احداث گسترده نیروگاه‌های تجدیدپذیر یا خورشیدی است.

خسروی با بیان اینکه نیروگاه‌های خورشیدی در سطح کشور با سرعت خوبی در حال اجرا است و قطعا برای سال‌های آینده مفید و موثر خواهد بود، یادآور شد: استفاده از نیروگاه‌های تولید پراکنده یا مقیاس کوچک در سطح شهرستان ۲ دستگاه با ظرفیت ۱۵ مگاوات در حال احداث داریم.

وی هوشمندسازی کنتور در بخش‌های مختلف، توسعه خطوط انتقال و توزیع و تقویت آنها را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: در حوزه مصرف ۳۶ بسته تعریف شده است.

رئیس امور توزیع برق بروجرد به پیوستن مردم به پویش ۲۵ درجه تاکید کرد و ادامه داد: معنای این پویش این است که دمای محیط را بر روی عدد ۲۵ تنظیم کنند و از کولرهای آبی با دور کُند استفاده و سایبان بر روی کولرهای آبی و گازی نصب شود چون این اقدام باعث می‌شود که ۳۵ تا ۴۰ درصد مصرف کاهش یابد.

خسروی اظهار کرد: در راستای مدیریت مصرف برق در صنایع نیز همکاری خوبی از سوی صنایع انجام شده و در بخش کشاورزی نیز مشوق‌های خوبی برای آنها در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha