• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404042414942
  • خبرنگار : 71368

در شورای شهر تهران بررسی شد:

برگشت لایحه ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران به کمیسیون های شورا برای بررسی بیشتر

برگشت  لایحه ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران به کمیسیون های شورا برای بررسی بیشتر

اعضای شورای شهر تهران لایحه ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران را بررسی کردند اما به دلیل برخی ابهامات این لایحه را مجددا به کمیسیون های تخصصی ارجاع دادند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز خود که با دو ساعت تأخیر به دلیل برگزاری نشست هم اندیشی برگزار شد، بررسی لایحه ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران را روی میز بررسی خود قرار دادند و احمد صادقی عضو شورای شهر تهران در تشریح جزییات این لایحه با بیان اینکه ۱۷ سال است که دفاتر آیین نامه مصوبه شورا ندارد و بر اساس مصوبه برنامه چهارم قرار بود آیین نامه‌ای تدوین شود، گفت: در حین بررسی لایحه، شهرداری می‌خواست که اختیار تدوین آیین نامه را داشته باشد که از سوی شورای شهر رد شد که نهایتا جلسه مشترک داشتیم که تبدیل به آیین نامه شد که برای اولین بار است که بعد از ۱۷ سال آیین نامه  لایحه ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران به شورا آورده می شود و بعد از آن مجموعه‌های نظارتی و قضایی می‌توانند به این آیین نامه استناد کنند.

وی با بیان اینکه این آیین نامه می تواند موجب شکستن انحصار و رقابت عادلانه  در دفاتر شود  و با برگزاری آزمون موجب بهبود محل کار می شویم و کمیته راهبری داریم و حضور نماینده دفاتر در تصمیم گیری دیده شده است و همچنین   مجوزها سه ساله می شود تا موجب استقبال سرمایه گذاران شود گفت:  با انحلال موسسه فناوران که وظیفه پشتیانی دفاتر را داشت، وظایف آن به بخشی از فاوا منتقل شد.

تشکری هاشمی در مورد این لایحه گفت: قرار بود امور تصدی گری در حوزه شهرسازی به دفاتر خدمات الکترونیک داده شود؛ اما در چندماهه گذشته شاهد بودیم موسسه فن آوران که مسولیت پشتیانی دفاتر را برعهده دارد بدون اذن شورا و غیرقانونی منحل شد و با اینکه بارها از شهرداری خواستیم که اسناد و چرایی انحلال این موسسه را بیاورند اما به استناد اینکه در اساسنامه موسسه گفته بود که حق انحلال با مجمع است اینکار را انجام دادند و این لایحه امروز باید مشخص کند که  ادامه فعالیت دفاتر در چه بستری باید انجام شود؟ اگر قرار است که فاوا این کار را انجام دهد میخواهیم مرزها را برهم می زنیم و باید قبل از بررسی این لایحه در ابتدا شهرداری تهران باید پاسخ دهد و حالا با وصبه و پینه می خواهیم مشکل دفاتر را رفع کنیم.

ناصر امانی نیز با بیان اینکه اساسنامه جدید فاوا که روز گذشته ابلاغ شد همچنین وظیفه ای برای فاوا پیش بینی نکردیم و الان می خواهیم مسولیتی به فاوا بدهیم که اصلا در اساسنامه آن پیش بینی نشده است.گفت: روزانه چندین هزار نفر به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه می کنند و ببش از ۹۰ درصد آنها به حوزه شهرسازی کار دارند ایا فاوا که هر ماه یک مدیر عوض می کند می تواند از پس این موضوعات بر بیاید؟

علی اصغر قائمی نیز با بیان اینکه چند جلسه مشترک برای بررسی این لایحه برگزار کردیم و بیش از ۹۰ درصد از متن پیش روی دوستان مورد تصویب قرار گرفت، اما مواردی همچون انحلال موسسه فناوران باید در صحن بررسی شود، گفت: موسسه فن آوران مسئولیت پیگیری مسایل دفاتر خدمات الکترونیک را برعهده داشت و اگر مسولیت های این موسسه به فاوا واگذار شود قطعا میتواند باعث بروز مشکلات شود  و باید صحن تصمیم بگیرد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه حالا سوال است که خود دفاتر چگونه فعالیت کنند؟ چرا موسسه فن آوران منحل شد و حالا سوال است که چرا برای جایگزینی سازمان فاوا انتخاب شده است؟ گفت:باید به این سوالات پاسخ داده شود و شهرداری باید بگوید که این خدمات را چه سازمانی میتواند مستقر کرد؟ فاوا سرش شلوغ است و الان سوال بپرسی از آنها شش ماه دیگر جواب می دهند و به نظر نباید کارهای بیشتر به فاوا تحمیل کنیم چراکه از کارهای خود باز می ماند.

در ادامه مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه‌انسانی و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه دوستان ما در شورای اداری تمام خدماتی که در این دفاتر ارایه می شده را لیست کردند و فقط ۲۰ درصد خدمت در حوزه شهرسازی، ۲۵ درصد در حوزه حمل و نقل و ۵۸ درصد مربوط به حوزه مالی و اعتباری می شود گفت: موسسه فناوران زیر مجوعه فاوا بود و تمام سیاست ها و برنامه های از سوی فاوا برای دفاتر پشتیبانی می شد و صرفا به نوع خدمت ها تصمیم گرفته شده که ادامه مسیر در فاوا باشد.

مهدی چمران نیز با بیان اینکه فاوا می تواند پشتیبانی دفاتر را انجام دهد اما راهبری و هدایت را به دلیل خجم کارها نمی تواند گفت: اگر کمیته ای دارد که هیچ اما اگر نه باید یک سازمان یا نهادی مشخص شود که مسولیت دفاتر را بپذیرند و این کار صحن شورای شهر نیست و باید در کمیسیونها این موضوع بررسی شود و حالا که ۱۷ سال از بررسی ایین نامه گذشته باید کار بی ایراد انجام شود و  پیشنهاد می شود که این موضوع به کمیسیون برگشت داده شود تا بررسی بیشتر صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، نهایتا مقرر شد که لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون های تخصصی برگشت داده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha