محمد ساعدفر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هوشمندسازی کلاسهای درس و نصب پنلهای خورشیدی بر روی پشت بام مدارس و تکمیل پروژههای نیمهتمام در دستور کار کمیته نهضت عدالت و توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی تیرانوکرون که مشارکت مردمی بخش اصلی این جریان را پوشش میدهد قرار گرفته است.
وی افزود: ۶۲ درصد از کلاسهای درس این منطقه با استفاده از ویدئو پراژکتور، تابلو و رایانه هوشمند شده و حدود ۴۰ درصد باقیمانده نیز با دهیاریها، شهرداریها و خیران مکانیزه میشود.
فرماندار تیران و کرون با اشاره به ناترازی انرژی در کشور بیان کرد: نصب پنل خورشیدی بر پشت بام مدارس و مراکز عمومی مثل مساجد علاوه بر رفع این مشکل به ایجاد درآمد پایدار برای آموزشگاهها و نهادهای عمومی کمک میکند.
ساعدفر یادآورشد: مدارس از شبکه تولید انرژی تجدید پذیر از طریق پنل خورشیدی میتوانند استفاده کنند و همین موضوع به کاهش مشکل کمبود برق کمک کرده و از درآمد آن هم برای رفع نیازهای جاری استفاده خواهند کرد.
وی به دیگر نیازهای مدارس اشاره کرد و گفت: خیران و خانوادهها در این خصوص همکاری دارند تا محدودیت اعتباری دولت در این خصوص جبران شود.
فرماندار تیران و کرون اضافه کرد: با توجه به کمبود امکانات هنرستانهای تیران و کرون، تأمین تجهیزات این مراکز به حمایت خیران و مسئولان آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اصفهان بستگی دارد.
ساعدفر معتقد است: صاحبان صنایع و فعالان بخش کشاورزی در امر راهاندازی و احداث هنرستان کشاورزی در این منطقه مشارکت کنند تا دانش آموزان با تحصیل در رشتههای فنی، برای نیروی موردنیاز منطقه تربیت شوند.
وی اضافه کرد: فعالیت اقتصادی آینده جامعه بسیار به تربیت نیروی توانمند وابسته بوده و باید نیروی انسانی توانمند را از مدارس تربیت کرد و مسیر علمی و تجربی را طی کنند.
فرماندار تیران و کرون به ۴۰ پروژه نیمهتمام این شهرستان اشاره کرد و افزود: تکمیل و بهرهبرداری از این طرحهای عمرانی به مشارکت مردم نیاز دارد تا سرعت بیشتری پیدا کند چراکه اعتبارات دولتی در این خصوص محدود است.
ساعدفر، مولدسازی را یکی از فرصتهای رفع نیاز مالی برای تکمیل پروژهها بیان کرد و گفت: آموزش و پرورش باید املاک بدون استفاده خود را جهت این موضوع معرفی کند تا بر اساس ظرفیت استانی مولدسازی صورت پذیرد.
انتهای پیام
نظرات