• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404042515647
  • خبرنگار : 50402

معاون استاندار خبر داد

فعالیت ۴۹ حزب و تشکل سیاسی در همدان 

فعالیت ۴۹ حزب و تشکل سیاسی در همدان 

ایسنا/همدان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از فعالیت ۴۹ حزب و تشکل سیاسی در استان همدان خبر داد. 

حمزه امرایی چهارشنبه ۲۵ تیر در جلسه هم اندیشی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور با ستادهای مردمی انتخاباتی مسعود پزشکیان در استان همدان، اظهار کرد: گفتمان «وفاق» دیگر یک شعار نیست، بلکه یک نیاز واقعی و حقیقی جامعه است. وفاق امروز یک ضرورت است، یک الزام است که جامعه ما به آن نیاز دارد.

امرایی تصریح کرد: در وقایعی که طی ۱۲ روز جنگ در استان و کشور شاهد بودیم، روشن شد که اگر غیر از این نگاه، غیر از این شعار، غیر از این برنامه‌ریزی وجود داشت، آن انسجام، همگرایی، برادری و همدلی که در اقصی نقاط کشور ایجاد شد، به وجود نمی‌آمد.

وی ادامه داد: این تجربه نشان داد که رئیس‌جمهور، به‌درستی از همان زمان انتخابات سال گذشته - چه در تبلیغات، چه در صحبت‌ها و مناظره‌ها- شرایط جامعه را شناخته و برنامه‌اش را بر همان اساس مطرح کرده بود. گذشت زمان، در یک سال گذشته، واقعیت این نگاه و نیاز آن را برای ما مسجل کرد. این، یک فرصت تاریخی برای کشور و جامعه ما فراهم کرده؛ فرصتی که در آن همه جریان‌ها و همه سلایق در صحنه مدیریت حضور دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه امروز جامعه و نظام ما به یک بلوغ سیاسی رسیده؛ که تبلور و جلوه‌ی آن را در گفتمان وفاق می‌بینیم، خاطرنشان کرد: در استان همدان هم همین مسیر را ادامه دادیم؛ چه در بحث تغییرات مدیریتی و چه در استفاده از ظرفیت‌هایی که می‌توانند مؤثر و مفید واقع شوند. تغییرات و جابه‌جایی‌هایی که صورت گرفته، دقیقاً بر اساس همان رویکرد رئیس‌جمهور و استاندار بوده است. 

وی یادآوری کرد: در استان همدان، ۱۰ شهرستان داریم. در این دوره، ۹ فرماندار جدید منصوب شده‌اند. فرماندارانی که هم‌سو با همان شاخص‌هایی هستند که در بیانیه‌های آغاز دولت توسط رئیس‌جمهور محترم منتشر شد. فرماندارانی که از جنس وزارت کشور و با گفتمان دولت و شخص رئیس‌جمهور هم‌راستا هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه معاونت‌های فرمانداری‌ها هم همین نگاه ادامه داشته است، گفت: در استانداری و سطح استان نیز دقیقاً همین مشق و رویکرد پیاده شده و البته این رویکرد تداوم خواهد داشت. عزیزانی که در حال فعالیت هستند، با همان شاخص‌ها و معیارهایی که دولت ترسیم کرده، ارزیابی می‌شوند. این یک فرآیند مستمر است.

امرایی با اشاره به اینکه در حوزه فعالیت‌های حزبی و تشکل‌های سیاسی نیز، ما در استان همدان ۴۹ حزب و تشکل فعال داریم که طبق مقررات و ضوابط مشغول به فعالیت هستند، بیان کرد: این احزاب شامل طیف‌های مختلف فکری‌ هستند و در ۹ ماه اخیر، برای برگزاری برنامه‌ها، کنگره‌ها و نشست‌های خود، هیچ مضیقه‌ای نداشتند و بر اساس قوانین مورد حمایت هم قرار گرفتند. اخیراً نیز با همان نگاه اعتدالی و هم‌افزا، جلساتی را با دوستان برگزار کردیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار کرد: از ابتدای این مسیر، جلسه فراگیری با تمامی فعالین ستاد دکتر پزشکیان برگزار شد که حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر از عزیزان حضور داشتند. استاندار همدان نیز در آن جلسه حضور داشتند. بخشی از شرکت‌کنندگان فعالین ستادها بودند که به ایشان فرصت صحبت داده شد. همه‌ی این‌ها در راستای همان گفتمان وفاق، همدلی، مشارکت‌پذیری و استفاده از ظرفیت‌های مردمی بوده است.

  دولت باید صدای ستادهای مردمی را بشنود

رئیس ستاد انتخاباتی مردمی دکتر مسعود پزشکیان در استان همدان نیز در این جلسه با تأکید بر ضرورت توجه به مطالبات بدنه اجتماعی، گفت: گفتمان وفاق و مشارکت امروز دیگر شعار نیست، بلکه یک نیاز و الزام حقیقی جامعه ماست. امروز جامعه در وضعیت اضطرار قرار دارد. دشمن کار خودش را کرده، اما ما با همه وجود حول محور ایران جمع شده‌ایم تا از آرمان‌های انقلاب اسلامی و خون پاک شهدا پاسداری کنیم.

سید ناصر محمودی با اشاره به مجاهدت‌ها و تلاش‌های فعالان ستادهای مردمی در دوران انتخابات، افزود: بسیاری از دوستان حاضر در این جلسه، با هزینه شخصی و بدون دریافت هیچ‌گونه کمک دولتی، برای پیروزی آقای دکتر پزشکیان تلاش کردند. آن‌ها از اصناف، دانشگاهیان، روحانیت و بدنه اجتماعی شهرها بودند. امروز متأسفانه شاهد دلسردی و بی‌انگیزگی در میان این عزیزان هستیم.

محمودی با بیان اینکه برخی از مدیران استان به‌واسطه فعالیت در ستاد آقای پزشکیان مورد فشار قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: برخی دوستان تحت فشار قرار گرفتند و حتی در مواردی اخراج شدند. این‌ها دیگر انگیزه‌ای برای ادامه ندارند، چرا که احساس می‌کنند دولت آن‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد.

وی ضمن انتقاد از فرآیند کند تغییر مدیران در استان همدان، اظهار کرد: استاندار گفته‌اند که برخی مدیران تحمیلی، پاسخگوی برنامه‌های ایشان نیستند. چرا باید این وضعیت ادامه پیدا کند؟ چرا مدیرانی که کارنامه مطلوبی ندارند، هنوز در جایگاه خود باقی مانده‌اند؟

رئیس ستاد انتخاباتی مردمی دکتر پزشکیان در همدان همچنین خطاب به سردار مولوی، بازرس ویژه ریاست‌جمهوری، گفت: جناب سردار! بدنه اجتماعی آقای پزشکیان در حال از دست رفتن است. اگر فکری نکنیم، دلسردی عمیق‌تر خواهد شد. 

وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، مردم همدان نشان دادند که تا پای جان پای نظام و کشور ایستاده‌اند. اما وقتی تورم، کمبود آب و برق، و نارضایتی‌های معیشتی روزبه‌روز بیشتر می‌شود، باید دولت از ظرفیت‌های اجتماعی‌اش استفاده کند.

ناصر محمودی با اشاره به اینکه بسیاری از فعالان حاضر در جلسه از شهرستان‌های مختلف با هزینه شخصی آمده‌اند، گفت: ما هیچ‌چیز از دولت نمی‌خواهیم، اما حداقل انتظار داریم ما را ببینند و بشنوند. صدای ما، صدای مردمی است که امید بسته بودند به تغییری که وعده‌اش را دادیم. اگر همین روند تخریبی ادامه یابد، نه‌تنها امید از بین می‌رود، بلکه سرمایه اجتماعی نیز آسیب خواهد دید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha