• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404042817061
  • خبرنگار : 71658

آتش‌سوزی‌های جنگلی گسترده در جنوب و شمال غرب فرانسه

آتش‌سوزی‌های جنگلی گسترده در جنوب و شمال غرب فرانسه

منابع خبری فرانسه از وقوع آتش‌سوزی‌های وسیع در منطقه «مارتیگ» و جنگل «بروسلیاند» و تلاش آتش‌نشانان برای مهار این حریق‌های طبیعی خبر داده‌اند.

به گزارش ایسنا، بیش از ۱۰۰۰ آتش‌نشان در مارتیگ مستقر شده‌اند، جایی که از روز چهارشنبه تاکنون حداقل ۲۴۰ هکتار از اراضی جنگلی در آتش سوخته است.

در حالی که این آتش‌سوزی همچنان «شدید» است، مقامات اعلام کردند که تا صبح روز گذشته تا حد زیادی مهار شده بود.

دو آتش‌نشان جراحات جزئی برداشتند، اما هیچ تلفات غیرنظامی گزارش نشده است.

به گزارش آناتولی، حدود ۱۰۴ نفر از محله‌های در معرض خطر تخلیه شدند، در حالی که ۱۲۰ خانه در معرض خطر در نظر گرفته شدند.

«امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه روز گذشته (جمعه) از آتش‌نشانانی که در سراسر فرانسه با آتش‌سوزی‌های جنگلی مبارزه می‌کنند، تقدیر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha