به گزارش ایسنا، مهندس حسن ایزانلو در این خصوص گفت: ایستگاه علامه جعفری، نخستین ایستگاه از بخش توسعه غربی خط۴مترو به حساب میآید که با بهرهبرداری از آن، عملا حدود ۱۴۰۰ متر به طول شبکه متروی تهران افزوده شد. این پروژه با احداث دو ایستگاه دیگر به نامهای آیت ا... کاشانی و میدان چهارباغ به سرانجام خواهد رسید. اما به سبب مراجعان قابل توجه ایستگاه علامه جعفری و درخواست ایجاد دسترسیهای بیشتر، لزوم احداث ورودیهای دوم و سوم این ایستگاه بعد از راهاندازی ورودی نخست، مدنظر متولیان امر قرار گرفت و حالا از این پروژه خبر میرسد که ورودیهای شمالی و شرقی آن به مرحله تکمیل نزدیک شدهاند.
مجری خط۴ متروی تهران در ادامه افزود: نکته مهم در احداث ورودیهای جدید این ایستگاه، بهرهمندی از ظرفیت فضاهای تجاری برای تامین بخشی از هزینههای ساخت دسترسیهای شمالی و شرقی است که نوعی ارزش افزوده برای پروژه نیز به شمار میآید.
گفتنی است ورودی شرقی ایستگاه علامه جعفری در ضلع جنوبی بزرگراه علامه جعفری(داخل پارک سپیدار) تعبیه شده و برای استفاده افراد کمتوان جسمی و حرکتی مناسبسازی خواهد شد؛ این ورودی همچنین دارای ۲ آسانسور است.
ورودی شمالی ایستگاه اما در ضلع شمال بزرگراه علامه جعفری واقع شده و امکان دسترسی به ایستگاه علامه جعفری از خیابانهای شقایق شمالی و بنفشه را میسر میسازد. همچنین با زیرگذری که در این محل احداث شده است، اهالی شمال و جنوب بزرگراه علامه جعفری به ایستگاه مذکور دسترسی آسانی خواهند داشت.
بنابر اعلام روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راهآهن شهری تهران و حومه(مترو)، ۱۵ هزار مترمکعب خاکبرداری و ۴۷۰۰ مترمکعب بتنریزی به همراه حدود ۳ هزار متر مربع سنگکاری، بخشی از احجام عملیات عمرانی مربوط به ایجاد دسترسیهای دوم و سوم ایستگاه علامه جعفری است؛ ضمن اینکه برای سهولت استفاده از این ورودیها، تعداد ۱۰ دستگاه پله برقی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات