• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404042817326
  • خبرنگار : 30205

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد

نیاز سرخه حصار به مخزن آب اضطراری/ لزوم توجه شهرداران پایتخت به ایمنی مناطق

نیاز سرخه حصار به مخزن آب اضطراری/ لزوم توجه شهرداران پایتخت به ایمنی مناطق

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران با تأکید بر اهمیت حیاتی موضوع ایمنی پس از جنگ ۱۲ روزه که اهمیت بیشتری هم پیدا کرده است از بی نوجهی به ایمنی مناطق از سوی شهرداران مناطق ۲۲ گانه پایتخت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، قدرت‌الله محمدی، در صد و دوازدهمین جلسه کمیته ایمنی شهر تهران با اشاره به اهمیت مضاعف موضوع ایمنی پس از جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: بحث ایمنی از هر زمانی بعد از این جنگ ۱۲ روزه اهمیت بیشتری پیدا کرده است و برای ما تعیین‌کننده است که چقدر باید اهمیت بدهیم به مسائل ایمنی که ارتباط مستقیم با جان مردم دارد. هر سهل‌انگاری در این حوزه باعث یک فاجعه انسانی در محیط پیرامونی، چه بیمارستان باشد، چه مسکونی و یا تجاری، خواهد شد.

وی ادامه داد: ما شاهد حوادثی هستیم که روزانه درگیرشان هستیم؛ وقتی در یک مجتمع حریقی رخ می‌دهد، واقعاً آن استرسی که به خانواده‌ها وارد می‌شود، به آن پیرمرد و پیرزنی که باید با سختی از دود و دودگرفتگی فرار کند، نشان‌دهنده ضرورت توجه مضاعف ماست.

محمدی با انتقاد از بی‌توجهی برخی شهرداران مناطق گفت: من به دوستان شهرداران مناطق در این جلسات اعلام می‌کنم که در این نواحی به ایمنی اهمیت دهند، در حالیکه تا الان که من بررسی کردم، در ۲۲ منطقه، ایمنی در اولویت آخر قرار دارد. ایمنی ارزش آن را دارد که شهرداران جلسات خود را بیشتر کنند و هم مدیران عملیاتی مناطق، هم رؤسای ایستگاه‌ها و هم سایر همکاران اهمیت دهند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران در این جلسه پیشنهاد داد که خروجی این چند ناحیه را شهرداری‌ها به‌ صورت فصلی جمع‌بندی کنند و گزارش آن را به این کمیته ارائه دهند تا اشرافیتی پیدا شود که دقیقاً در چه ناحیه چه خبر است، چه ساختمان‌هایی چه مشکلاتی دارند. شهردار منطقه باید در جریان جزئیات ناایمنی نواحی قرار بگیرد و اگر نیاز به دستور بالادستی باشد، بتواند تصمیم‌گیری کند.

وی با اشاره به منطقه سرخه‌حصار خطاب به شهردار منطقه ۱۳ تهران گفت: برای سرخه‌حصار باید یک فکری کرد. با توجه به بیماری‌ که درختان را از بین برده، احتمال حریق بیشتر شده است. ما همیشه می‌گوییم فصل بهار و قبل از خرداد باید فکری برای علف‌های هرز کرد؛ چه با همکاری عشایر که گوسفند بیاورند یا با علف‌زنی کنند. این کار میزان حریق را کاهش می‌دهد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران به یک مشکل دیگر هم اشاره کرد و افزود: مشکل بعدی ما آب است. ما یک آب اضطراری نداریم و اگر اتفاقی بیوفتد، دسترسی به آب در آنجا خیلی مشکل است. در آنجا شیر هیدرانت نداریم و نیاز است در یکی از نقاط پارک سرخه حصار یک مخزن اضطراری تعبیه شود تا خودروها سریعاً آب‌گیری کنند و به محل حادثه بازگردند.

محمدی در پایان با تأکید بر اهمیت ورود جدی حوزه حقوقی به موضوع ایمنی خاطرنشان کرد: منطقه ۱۳ تهران وضعیتش بد نیست، اما اگر این جلسات بیشتر برگزار شود و ساختمان‌های ناایمن مورد بررسی قرار گیرند وضعیت بهتر خواهد شد. بخش حقوقی در اینجا بسیار مؤثر است و باید حتماً بخشی از پرونده‌هایش را به ناایمنی ساختمان‌ها اختصاص دهد. وقتی چند پرونده وارد حوزه حقوقی شود، دیگران حساب کار دستشان می‌آید و به رعایت ایمنی تمکین می‌کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha