• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404042817400
  • منبع : نمایندگی مرکزی

استاندار مرکزی تاکید کرد

محاسبات غلط درباره مردم؛ مهمترین پارامتر شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه

محاسبات غلط درباره مردم؛ مهمترین پارامتر شکست دشمن در جنگ ۱۲ روزه

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: مهمترین پارامتری که شکست را در جنگ ۱۲ رورزه به دشمن تحمیل کرد محاسبات غلطی بود که درخصوص مردم انجام داد.

مهدی زندیه وکیلی ۲۸ تیر در جلسه شورای اداری استان مرکزی، از مردم و مسئولان استان در جریان جنگ ۱۲ روزه تقدیر کرد و گفت: مردم زمان‌شناس استان و کشور، علیرغم همه کاستی‌ها در حوزه های معیشتی، خدمات و ... همواره به موقع در عرصه‌هایی که لازم است حضور پیدا کرده و از انقلاب خود دفاع می‌کنند.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در تجمعاتی که در روزهای جنگ ۱۲ روزه در کشور و استان برگزار شد و حضور قابل توجه مردم در صفوف نماز جمعه و تشییع شهدا اظهار کرد: در آن دوران برخی شهرستان‌های استان مانند خمین، خنداب و زرندیه با مخاطراتی مواجه شدند ولی مردم این شهرستان‌ها نیز با قدرت و پرشور در تمام صحنه ها حاضر شدند.

زندیه وکیلی حضور مردم و تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری در جریان جنگ ۱۲  روزه، در کنار اقدامات نیرروهای نظامی را ارکان عدم موفقیت دشمن عنوان کرد و افزود: دشمنی که قصد نابودی حاکمیت و وطن ما را داشت مجبور شد درخواست آتش‌بس بدهد و در برنامه‌ای که پیش‌بینی کرده بود، دچار شکست قطعی شد.

وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند مردم به دلیل مشکلات اقتصادی، انتقادات، تضارب آرا و ماهیت قومی که در کشور ما هست با آنها همراهی می‌کنند و نظام خودشان را پشتیبانی نمی‌کنند در حالی که کاملا برعکس این تصورات اتفاق افتاد و این انسجام، مهمترین ضربه‌ را به برنامه دشمن وارد کرد.

زندیه وکیلی با تاکید بر اینکه مسئولان، امروز مسئولیت سنگین‌تری برعهده دارند، از مدیران و مسئولان استان خواست در این روزهای حساس دقت بیشتری در انجام وظایف داشته باشند و در عرصه‌های خدمت با جدیت، اهتمام و سعی و تلاش بیشتر و نگاه متفاوت در عرصه خدمت، انجام وظیفه کنند.

وی افزود: باید از ظرفیت‌های مخلف برای خدمت‌رسانی به مردم، رفع مشکلات و اقناع آنها در مواردی که امکان انجام یک امر وجود ندارد استفاده شود.

زندیه وکیلی با تاکید بر اینکه هر یک از مدیران باید سهم خود را در این دفاع ایفا کند، افزود: به احتمال زیاد دوباره وارد نبرد دیگری خواهیم شد که حتما آسیب برای کشور بهمراه خواهد داشت ولی مطمئنا نتیجه آن شکست مفتضحانه کسانی است که به نیروی الهی ایمان ندارند و محاسبات‌شان فقط مادی و دنیوی است. در این شرایط باید خود را آماده کنیم و اگر در دوره جنگ ۱۲  روزه در حوزه ماموریتی خود ضعفی مشاهده کرده‌ایم آنرا برطرف کرده و زمان و فرصت را از دست ندهیم تا آمادگی لازم را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در جریان جنگ ۱۲ روزه، شورای تامین استان و دستگاه های نظامی امنیتی تلاش‌های خاصی کردند. البته استان مرکزی مانند استان تهران از نظر حملات دشمن تحت فشار قرار نگرفت ولی با این وجود نیروهای نظامی و امنیتی ما تلاش‌های بسیاری کردند و به فاصله چند ساعت پس از حمله به خنداب، همه اقدامات برای تامین امنیت مردم و منطقه انجام شد. در حوزه بهداشت و درمان نیز نیاز گسترده‌ای اتفاق نیفتاد اما آمادگی پذیرش مجروحین زیاد و شرایط سخت را داشتیم. بیمارستان خمین خیلی به سایت نظامی نزدیک بود و در جریان حمله به این سایت، بیماران بیمارستان را ترک کردند ولی کادر درمان و پرستاری ماندند و خدمت سانی کردند.

زندیه وکیلی تاکید کرد: ما باید بیش از اینها آمادگی داشته و هماهنگ باشیم چرا که ضعف در هماهنگی، مشکل‌ساز است و عدم هماهنگی در شرایط جنگی ممکن است به قیمت جان مردم تمام شود. شورای تامین و دستگاه‌های عضو مدیریت بحران باید در آمادگی کامل باشند و در این روزها با ابلاغیه‌ها و درخواست‌ها عادی برخورد نشود و بلافاصله بررسی لازم و رسیدگی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور بالاترین تفویض اختیار به استانداران را که در تاریخ انقلاب انجام شده و شامل تفویض اختیارات هیات وزیران است انجام داد و بر این اساس هیچ بهانه‌ای درخصوص عدم پیگیری امور قابل قبول نیست و اگر کوتاهی صورت بگیرد با اختیار خودمان مدیر را تغییر خواهیم داد.

زندیه وکیلی اظهار کرد: تفاوت نظام جمهوری اسلامی با همه نظام ها این است که فرمانده همواره جلوتر از سرباز بوده است و در این جنگ نیز بسیاری از شهدا از فرماندهان بودند، همه باید این روحیه را داشته باشیم .

وی همچنین با بیان اینکه ذخایر خیلی خوبی در حوزه استراتژیک داشتیم و داریم اما باید توجه شود که ذخایر حفظ شود چون شرایط خاص موجود ادامه خواهد داشت، خواستار توجه مدیران به دقت در سامانه‌های دستگاه‌های اجرایی و بخش‌های سایبری شد و گفت: مدیران حراست فیزیکی موظف شوند که اگر ضعفی در این حوزه ها هست، رفع و ضعف‌های حراستی و حفاظتی دستگاه‌ها برطرف شود چراکه شاید با اقدامات کور هم مواجه شویم.

زندیه وکیلی در ادامه با بیان اینکه بخش قابل توجهی از امنیت امروز حاصل سیاست‌هایی است که دولت چهاردهم اجرایی کرد و یکی از آنها انتخاب هوشمندانه استانداران استان های مرزی بود اظهار کرد: دشمنان روی تجزیه‌طلبی‌ها حساب کرده بودند ولی کمترین مشکل از این بابت ایجاد شد.

وی همچنین با اشاره به اقدامات استان در حوزه انرژی خورشیدی اظهار کرد: امروز که شرایط جنگی پیش آمده نیاز به انرژی خورشیدی بیشتر خواهد شد. همه فرمانداران و مدیران در این حوزه موظف هستند. توسعه انرژی‌های خورشیدی مهمترین برنامه توسعه‌ای استان است و همگان باید در به ثمر رساندن این ماموریت مهم تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در شرایطی جنگی کشور برخی دستگاه های عمرانی سرعت خود را چند برابر کرده بودند و پروژه بزرگ انتقال آب به ساوه  و اقدامات شهرداری ها به سرعت در حال اجراست. سرمایه گذاران برق خورشیدی با قوت در دوران جنگ هم کار کردند چرا که تا پایان سال باید ضریب اطمینان را بالا ببریم و این مهم نباید از دستور کار و اولویت خارج شود.

زندیه وکیلی به پیاده روی اربعین نیز اشاره کرد و افزود: تا این لحظه برنامه‌ها با جدیت در دستور کار است و همه همکاری لازم را در این حوزه داشته باشند. راهپیمایی اربعین در راستای زنده نگاه داشتن حماسه حسینی و شعائر دینی ماست.

وی به حضور وزیر نیرو، رئیس سازمان محیط زیست و معاونان وزیر راه و شهرسازی طی دو هفته اخیر در استان نیز اشاره کرد و گفت: آرزوی دیرینه ما آغاز شدن قطعه اراک خرم آباد بود که محقق شد. در حوزه مسکن نیز چند مشکل سخت و لاینحل داشتیم که حل شد و مشکلات کلیدی برطرف شدند.

استاندار مرکزی، همچنین با اشاره به پروژه جی‌نف گفت: جی‌نف پایه کارهای علمی و مدیریت صحیح است، در واقع کار سیستمی نتیجه بهتری می دهد و رییس جمهور بر اجرای این طرح تاکید دارد. انرژی خورشیدی، نهضت عدالت فضاهای آموزشی، جف نف و مردمی‌سازی امور، در قالب محور قرار دادن محلات، از اولویت‌های دولت وفاق است که باید به طور جدی پیگیری شوند .

لزوم توجه ویژه به پدافند غیرعامل

محمد بیات رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات نیروهای نظامی و انتظامی در جنگ ۱۲ روزه، تلاش‌های هوافضای سپاه، نیروی زمینی سپاه، فراجا و سایر نیروهای نظامی و امنیتی را قابل تقدیر دانست و گفت: این تلاش‌ها به تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی منجر شد.

وی با تاکید بر اینکه پیروز واقعی این جنگ مردم بودند، توجه ویژه به تکریم مردم را خواستار شد و گفت: بروکراسی اداری برای مردم مشکل ایجاد نکند و برنامه ریزی های کوتاه، میان و بلندمدت براساس نیازهای استان تدارک دیده شود.

وی همچنین عدالت در توزیع اعتبارات و توجه ویژه به پدفند غیرعامل را نیز مورد تاکید قرار دارد و گفت: دشمن دست از شرارت برنمی دارد و باید در پدافند قوی‌تر عمل کرده و ضریب خطاها را در بخش‌های مختلف پایین بیاوریم.

تأکید بر توسعه زیرساخت‌ها و تسریع در اجرای طرح ملی جی‌نف در استان مرکزی

علی میرزایی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی نیز با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی، این اقدامات را مصداق جنایات جنگی و نقض آشکار حقوق بشر دانست و بر لزوم واکنش جامعه جهانی نسبت به این تجاوزها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در جریان این تجاوزات، پدافندهای هوایی، مراکز هسته‌ای، فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور مورد هدف قرار گرفتند، اظهار کرد: استان مرکزی نیز با تقدیم ۳۲ شهید از اقشار مختلف، در این نبرد هزینه داده است.

میرزایی همچنین با اشاره به سیاست‌های توسعه‌ای استان گفت: توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها از اولویت‌های جدی استاندار مرکزی است و باید با سرعت و دقت دنبال شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با تأکید بر اهمیت اجرای طرح ملی جی‌نف، خاطرنشان کرد: این پروژه با هدف استانداردسازی داده‌های مکان‌محور تعریف شده و رئیس‌جمهور تاکنون بیش از ۱۵ بار بر اجرای آن تأکید داشته است؛ لذا تسریع در اجرای آن در سطح استان ضروری است.

پیشرفت مطلوب استان مرکزی در اجرای طرح جی‌نف

حسن زارعی مدیرکل پست استان مرکزی نیز در ادامه این نشست، طرح “جی‌نف” را پروژه‌ای تخصصی و ملی عنوان کرد و گفت: این طرح در پنج مرحله تعریف شده و باید با بهره‌گیری از پیمانکاران متخصص اجرا شود. نقش فرمانداران در اجرای موفق این پروژه کلیدی و ویژه است.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر لزوم اتمام این طرح تا پایان سال جاری، افزود: انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌ها نهایت همکاری را برای تحقق این هدف داشته باشند.

وی با بیان اینکه روند اجرای پروژه در استان مرکزی مطلوب ارزیابی شده، گفت: تا پایان اردیبهشت‌ماه، حدود ۱۵ درصد از اماکن شهری و ۹۳ درصد از اماکن روستایی استان فاقد ژئوکد بودند. همچنین در همین بازه، ۳۰ درصد از معابر شهری و ۴۳ درصد از معابر روستایی نام‌گذاری نشده و ۴۵ درصد از اماکن شهری و ۷۵ درصد از اماکن روستایی فاقد پلاک بودند.

زارعی ادامه داد: با اقدامات انجام‌شده، تا پایان خردادماه امسال، ۸۷ درصد از اماکن شهری و ۱۴ درصد از اماکن روستایی استان دارای ژئوکد شده‌اند.

مدیرکل پست استان مرکزی همچنین افزود: در میان شهرها، شهر آوه با ژئوکد و پلاک‌کوبی ۱۰۰ درصدی پیشتاز بوده و در بخش روستایی نیز شهرستان محلات با ژئوکد شدن ۷۰ درصد از روستاها، بهترین عملکرد را داشته است.

وی با اشاره به برخی چالش‌های پیش‌روی طرح، گفت: نبود مرزبندی محلات، فقدان بانک اطلاعاتی معتبر برای نام‌گذاری، نبود ساماندهی و نصب پلاک‌ها در شهرها و روستاها و کمبود بودجه از سوی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از جمله مشکلات اصلی در اجرای پروژه است.

زارعی اظهار کرد: اداره‌کل پست استان مرکزی در حال حاضر رتبه نخست کشور را در ارائه خدمات به مردم کسب کرده است

استان مرکزی ۳۲ شهید در جنگ ۱۲ روزه تقدیم کرد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با اشاره به رشادت‌های مردم این استان در جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: استان مرکزی در جریان این جنگ، ۳۲ شهید تقدیم کرد که از این تعداد، ۲۱ نفر از نیروهای نظامی و ۱۱ نفر از مردم عادی بودند.

رضا ربیعی افزود: از مجموع شهدا، پیکر ۱۳ نفر برای خاکسپاری به محل سکونت خانواده‌هایشان در خارج از استان مرکزی منتقل شد. بنیاد شهید بلافاصله پس از آغاز جنگ در حالت آماده‌باش قرار گرفت و شاهد هماهنگی و همکاری موثر بین فرمانداران، نیروهای نظامی و امنیتی و شهرداری‌ها بودیم.

ربیعی با بیان اینکه روند تشکیل پرونده شهدای جنگ ۱۲ روزه در حال انجام است، عنوان کرد: بخشی از پرونده‌ها تکمیل و به ستاد مرکزی ارسال شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha