• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404043018952
  • منبع : ستاد مبارزه با مواد مخدر

شرکت ۹۹ درصد مدارس کشور در رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی/تک‌نوازی در حوزه مقابله با آسیب‌ها جوابگو نیست

شرکت ۹۹ درصد مدارس کشور در رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی/تک‌نوازی در حوزه مقابله با آسیب‌ها جوابگو نیست

معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه تک‌نوازی در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی جوابگو نیست، گفت: باید به دنبال تقویت برنامه‌های ائتلافی بین‌بخشی باشیم.

به گزارش ایسنا، یکصدمین جلسه «کمیته ملی فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر» روز گذشته با حضور اعضاء و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در سالن شهید صفری ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار شد.

دکتر علی محمد زنگانه؛ معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر در این جلسه با بیان اینکه ستاد باید تفاهم‌نامه‌های بین دستگاهی را عملیاتی کند، گفت: ما اساساً باید دنبال تقویت برنامه‌های ائتلافی بین‌بخشی باشیم، تک‌نوازی بد نیست اما کار تک‌نوازی در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی ضررش بیشتر از منفعت آن است و این نقل قول نه از بنده بلکه از متون علمی است.

وی بیان کرد: پشتیانی از برنامه‌های ائتلافی بین‌بخشی در تفاهم‌نامه باید مورد حمایت قرار گیرد.

زنگانه با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه بر محیط‌های آموزشی یعنی دانش‌آموزان و دانشگاه‌ها تأکید دارد، تصریح کرد: در این رابطه نیز می‌توانیم چند برنامه اشتراکی و ائتلافی داشته باشیم.

زنگانه ادامه داد: در تفاهم‌نامه‌ها باید بَندی برای پایش یعنی مانیتورینگ، ارزیابی و ارزشیابی داشته باشیم به طور مثال طرح «نماد» اکنون به مرحله‌ای رسیده که قابلیت ارزیابی و ارزشیابی دارد.

معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر، توجه به برنامه‌های پیشگیرانه از سنین پایین یعنی مهدکودک و پیش‌دبستانی را حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: برنامه‌های خانواده‌محور باید تقویت شود و آن دسته از برنامه‌های مشترک ستاد با آموزش و پرورش که قابلیت ادغام در طرح نماد را دارند باید در طرح نماد ادغام شوند.

وی یادآور شد: باید به صورت سازمانی عمل کنیم، تک نوازی بد نیست اما در حوزه اجتماعی جوابگو نیست.

زنگانه برنامه «شاد» را نیز از جمله برنامه‌ها با ظرفیت فوق‌العاده عظیم دانست و گفت: برنامه شاد این امکان را می‌دهد که در خیلی از برنامه‌های پیشگیرانه به هدفمان برسیم.

حسین پورمند؛ رئیس امور پیشگیری از جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز در ابتدای این جلسه با ابراز خرسندی از حضور دکتر حسین ذوالفقاری در ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: امیدواریم با حضور ایشان در ستاد مبارزه با موادمخدر بتوانیم اقدامات مهمی را در راستای پیشگیری از اعتیاد در دستور کار قرار دهیم.

وی بیان کرد: در سال گذشته تحولات بسیار زیادی در حوزه موادمخدر صورت گرفته که بخش عمده آن به موضوعات فرهنگی و فرهنگ جامعه و نگاه آن به موادمخدر بر می‌گردد.

پورمند با تأکید بر اینکه در امر پیشگیری یا مبارزه با موادمخدر، افراد زیادی اعم از گروه‌های مردم‌نهاد داوطلب و خواهان فعالیت در این حوزه هستند، گفت: در تهیه دستورکارهای این جلسات باید نگاهمان به سمتی برود که مصوبات استاندارسازی شده را برای دستگاه‌های اجرایی تدوین کنیم و در اختیار گروه‌های مختلف قرار دهیم که قصد فعالیت در این حوزه دارند.

رئیس امور پیشگیری از جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: باید به سمت و سویی برویم که سیاست‌های مقابله‌ای و سایر مباحث از پستوها بیرون بیاید و مردم به شکل کامل از این موضوعات آگاه شوند.

پورمند تأکید کرد که مسائل فرهنگی و پیشگیری مخصوصاً در حوزه موادمخدر بدون همراهی مردم غیرممکن است.

سمیه سادات ابراهیمی؛ مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه با اشاره به ارتباط و تعامل مؤثر وزارت آموزش و پرورش با ستاد مبارزه با موادمخدر و ابراز امیدواری از ادامه این روند، خاطرنشان کرد: نگاه ما در وزارت‌خانه آموزش و پرورش هم مبتنی بر مباحث پیشگیری و هم مباحث فرهنگی است.

وی با بیان اینکه در کشور ۱۶ میلیون دانش‌آموز داریم، گفت: با احتساب والدین این دانش‌آموزان و معلمان، جمعیتی حدود ۵۰ میلیون نفر مخاطب مستقیم آموزش و پرورش هستند.

ابراهیمی با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک ستاد مبارزه با موادمخدر با وزارت آموزش و پرورش، متذکر شد: هر چقدر در آموزش و پرورش هزینه کنیم، در سرمایه‌گذاری گام نهاده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ به گفته وی، بالای ۹۹ درصد مدارس کشور در رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی شرکت کردند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha