• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404043119897
  • منبع : شهرداری تهران

بررسی آخرین وضعیت سازه‌های شهری پس از جنگ ۱۲ روزه/ ۷۰ درصد ساختمان‌هایی که آسیب دیدند بتنی بودند

پنل تخصصی«ارزیابی آسیب‌پذیری و برنامه‌ریزی بهسازی و بازسازی سازه‌های شهری پس از انفجارهای جنگی» با حضور مدیران، اساتید و کارشناسان متخصص از نهادهای مسئول و دانشگاه‌های تهران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، پنل تخصصی «ارزیابی آسیب‌پذیری و برنامه‌ریزی بهسازی و بازسازی سازه‌های شهری پس از انفجارهای جنگی» با حضور علی شمسی پور، رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، منصور سعیدی، نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، سید علی شریفی، معاون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، معاونان فنی و عمرانی شهرداری مناطق ۲ و ۷ و جمعی از اعضای هیأت‌ علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی شهر تهران برگزار شد.

لزوم اطلاع‌رسانی از روند نوسازی و بهسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ

علی شمسی پور، رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در این نشست با اشاره به تجربیات زیسته خود از جنگ ۱۲ روزه، گفت: باید با سرعت بیشتری به سمت بهسازی ساختمان‌ها پیش برویم.

وی افزود: یکی از نکات مهم در این زمینه اطلاع‌رسانی دقیق و درست و در لحظه رسانه‌ها از اقدامات نوسازی و بهسازی ساختمان‌هایی است که در جریان جنگ ۱۲ روزه آسیب دیده‌اند و شهرداری در این امر موفق بوده است.

۷۰ درصد ساختماهایی که آسیب دیدند بتنی بودند

در ادامه این نشست منصور سعیدی، نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران نیز اظهار کرد: قرار بر این است که ما یک برآورد دقیق به لحاظ تکنیکال ارائه دهیم که کدام ساختمان‌ها نیاز به مقاوم‌سازی و کدام نیاز به نوسازی دارند.

وی افزود: بررسی نقاط آسیب‌دیده تقریباٌ به اتمام رسیده است و امروز پرونده آن‌ها بسته و به کمیته بحران ارسال می‌شود.

سعیدی تصریح کرد: ۷۰ درصد ساختمان‌هایی که آسیب دیدند بتنی بودند، یعنی ساختمان‌هایی که سازه‌های فلزی داشتند و در ۱۵ سال گذشته ساخته شده بودند نسبت به ساختمان‌های بتنی آسیب کمتری دیدند که این موضوع نیز در حال بررسی است.

۹۰ درصد از بازسازی‌های جزئی انجام شده است

در ادامه سید علی شریفی، معاون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: خوشبختانه شهرداری تهران در بحث جبران خسارت‌ها پای کار آمد و عنوان کرد که بدون دریافت هزینه یک سری از مأموریت‌ها را بر عهده می‌گیرد.

وی ادامه داد: آماری که ما امروز از مناطق ۲۲ گانه دریافت کردیم نشان می‌دهد که بخش عمده خسارت واحدهای آسیب دیده مربوط به شکستن شیشه و پنجره است که شهرداری تهران اینجا هم پای کار آمد پذیرفت که مواردی که صرفاً آسیب در حد شیشه و پنجره و موارد جزئی است بر عهده بگیرد.

شریفی تأکید کرد: بحث بازسازی‌های جزئی الان به بالای ۹۰ درصد رسیده است، منتظر دریافت گزارش سازمان نظام مهندسی هستیم تا ادامه کار را پیش ببریم.

بر اساس گزارش روابط‌ عمومی مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، در پایان این نشست آقایان رنجبر و اقیان، معاونان فنی و عمرانی شهرداری مناطق ۲ و ۷ هم گزارشی را از روند بهسازی و نوسازی خانه‌های آسیب‌دیده در جریان جنگ ۱۲ روزه ارائه دادند. همچنین موارد ارائه شده، توسط اساتید و پژوهشگران حاضر در این پنل به بحث و بررسی گذاشته شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha