• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1404050401585
  • منبع : پایگاه‌های خبری

ایران و هنرِ جنگاوری مدرن...

ایران و هنرِ جنگاوری مدرن...

تقریبا از شمال تا جنوب اراضی اشغالی، ایران توانسته مراکز حساس و راهبردی را هدف قرار دهد و ویرانی‌های جدی را به بار آورد. جالب اینکه تنها در یک مورد یعنی هدف قرار دادن مرکز پژوهشی وایزمن، برخی رسانه‌های اسرائیلی نوشتند که ایران با ویران کردن این مرکز که خسارت ناشی از آن بیش از یک میلیارد دلار برآورد شده، به صورت یکجا انتقام ترور دانشمندان هسته‌ای و چهره‌های علمی خود را از رژیم صهیونیستی گرفت.

به گزارش ایسنا، پایگاه خبری و تحلیلی الف نوشت: مدت زمان زیادی از جنگ ۱۲ روزه نمی گذرد. رویدادی که از منظر تحلیلگران و تئوریسین‌های حوزه نظامی و مسائل راهبردی، حامل نکات فراوانی بود و همچنان در مورد آن بحث و تحلیل‌های مختلفی در این رابطه منتشر می شود. با این حال، یکی از نکاتی که حتی تحلیلگران صهیونیست و آمریکایی نیز بارها به آن اشاره کرده‌اند این بوده که ایران در قالب جنگ مذکور به خوبی هنر جنگاوری‌اش را به نمایش گذاشته است. 

در واقع، تهران با نمایش تدریجی برخی توانمندی‌های خود، در نهایت، اصول مطلوبش را به اشغالگران اسرائیلی و البته متحدان غربی این رژیم تحمیل کرد و موجب شد تا آن‌ها گزینه ای جز آتش‌بس را پیش روی خود نبینند. وگرنه موجودیتی نظیر رژیم صیهونیستی و نخست وزیر آن یعنی بنیامین نتانیاهو، اگر راه را جلوی خود باز ببینند، محال است تا کسب اهداف حداکثری خود، از تجاوز دست بکشند و به آتش‌بس تن بدهند.

آنچه در این میان، در مورد هنر جنگاوری ایران باید مورد اشاره قرار گیرد، توانایی ایران در مدیریت آتش و تنش در نبرد با دشمن اسرائیلی است. از یاد نبریم عملیات وعده صادق ۳ که در موج‌های مختلف برگزار شد، عقبه‌ای دارد که آن را باید در عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ مشاهده کرد. 

در قالب عملیات‌های مذکور، ایران پله پله ضربات مهلکی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد. اصلی‌ترین پیام ایران در قالب دو عملیات مذکور به رژیم اشغالگر قدس این بود که گنبد آهنین هیچ امنیتی برای این رژیم در برابر موشک‌های ایرانی ایجاد نمی کند. با این حال، اسرائیل این گزاره را مورد توجه نداد و  ابهام این رژیم در مورد توانمندی‌های موشکی ایران سبب شد تا در عملیات وعده صادق ۳، شاهد خلق تصاویر آخرالزمانی از هنرنمایی موشک‌های ایرانی در سرزمین‌های اشغالی باشیم. 

تقریبا از شمال تا جنوب اراضی اشغالی، ایران توانسته مراکز حساس و راهبردی را هدف قرار دهد و ویرانی‌های جدی را به بار آورد. جالب اینکه تنها در یک مورد یعنی هدف قرار دادن مرکز پژوهشی وایزمن، برخی رسانه‌های اسرائیلی نوشتند که ایران با ویران کردن این مرکز که خسارت ناشی از آن بیش از یک میلیارد دلار برآورد شده، به صورت یکجا انتقام ترور دانشمندان هسته‌ای و چهره‌های علمی خود را از رژیم صهیونیستی گرفت. حال بسیاری از تئوریسین‌های نظامی و راهبردی در اراضی اشغالی این سوال را مطرح می کنند که اگر بنا باشد دور تازه‌ای از درگیری‌ها با ایران اغاز شود، آن‌ها باید انتظار چه شرایطی را داشته باشند که در قالب عملیات‌های وعده صادق ۱، ۲ و مخصوصا ۳، آن را مشاهده نکرده‌اند. 

برخی منابع غربی نظیر نشریه نیوزویک به تازگی به این مساله اشاره داشته‌اند که ایران به صراحت اعلام کرده که در صورت ماجراجویی جدید صهیونیست‌ها، دیگر پذیرای آتش بس نخواهد بود و به عملیات خود تا تبدیل شدن سرزمین‌های اشغالی به یک ویرانه ادامه خواهد داد. همین معادله عملا صهیونیست‌ها و متحدان غربیشان را در موقعیتی دشوار و سرنوشت‌ساز قرار داده است و البته که این موضوع تاکید مجددی بر این است که ایران به معنای واقعی کلمه یک قدرت منطقه‌ای و تاثیرگذار است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha